23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    H Samsung εξηγεί γιατί το Galaxy S5 έχει αυτό το ιδιαίτερο “διάτρητο” πίσω πάνελ

    Η “διάτρητη” οπίσθια επιφάνεια του Samsung Galaxy S5 έχει προκαλέσει πολλά σχόλια, όχι απαραίτητα πάντα θετικά… (Αλήθεια θυμάστε την παρομοίωση της χρυσής έκδοσης με… χανζαπλάστ;)

    Οι Κορεάτες έχουν, ωστόσο, την εξήγησή τους, όσον αφορά το λόγο ύπαρξης του “dotted” πίσω πάνελ της συσκευής τους, την οποία και μας δίνουν ευθύς αμέσως. Ιδού λοιπόν…

    Samsung Galaxy S5

    “Ένα “λεπτεπίλεπτο” διάτρητο σχέδιο εφαρμόζεται στο πίσω πάνελ της συσκευής και δένει άψογα με τον κομψό σκελετό της. Οι μικρές “τρύπες” στο πάνελ ακολουθούν έναν οπτικό ρυθμό, προσφέροντας ευχαρίστηση στην αφή και στις άκρες των δακτύλων, όταν οι χρήστες αγγίζουν το πίσω μέρος του τηλεφώνου. Τα μοναδικά προστατευτικά υλικά του S5, ουσιαστικά, “καθησυχάζουν” το χρήστη όταν το έχει στα χέρια του. Σε συνδυασμό με την “διάτρητη” εξωτερική επιφάνεια και ένα υλικό τόσο μαλακό όσο το… δέρμα ενός προβάτου, το S5 προσφέρει το καλύτερο δυνατό κράτημα.”

    Δεν ξέρουμε αν λύθηκαν οι απορίες σας, πάντως, σε κάθε περίπτωση, σας θυμίζουμε και την ξεχωριστή σελίδα που έχουν δημιουργήσει οι Κορεάτες σχετικά με το design των συσκευών τους (στην προκειμένη περίπτωση του S5).

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles