13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Electronics Hellas: χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Nicosia Mall με κεντρικό μήνυμα «Το δώρο είσαι εσύ»

    Mε έναν πρωτότυπο τρόπο και το ευρηματικό σύνθημά: «Το δώρο είσαι εσύ», η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί τους κύπριους φίλους της αλλά και όσους θέλουν να τη γνωρίσουν, στο Nicosia Mall, από τις 14 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 8 Ιανουαρίου 2022 για να λάβουν μέρος σε μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με μοναδικά δώρα.

    Η γιορτινή πρωτοβουλία της εταιρείας «Το δώρο είσαι εσύ» που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, προσκαλεί τους επισκέπτες του Nicosia Mall στο εντυπωσιακό photo booth, το Samsung Blue Box. Μπροστά από το φωτεινό Samsung δώρο θα μπορούν όλοι να φωτογραφηθούν και να πάρουν την αναμνηστική φωτογραφία με το ξεχωριστό μήνυμα, καθώς και να αλληλεπιδράσουν με κορυφαίες συσκευές της σειράς Samsung Galaxy Z και μοναδικά wearables, όπως το Galaxy Watch 4 και τα Galaxy Buds2.

    Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα με την υπογραφή των αγαπημένων Samsung Galaxy συσκευών και gadget της εταιρείας. Συγκεκριμένα, κατά το διάστημα της ενέργειας θα πραγματοποιηθούν συνολικά 4 κληρώσεις (μια κλήρωση ανά εβδομάδα). Κάθε κλήρωση θα αφορά τους επισκέπτες της εκάστοτε εβδομάδας και θα χαρίζει ένα Samsung Galaxy Z Flip3, ενώ μετά τη λήξη της διοργάνωσης –στις 8 Ιανουαρίου– θα πραγματοποιηθεί άλλος ένας μεγάλος διαγωνισμός που θα περιλαμβάνει όλους τους επισκέπτες και των τεσσάρων εβδομάδων κληρώνοντας ένα Samsung Galaxy Z Fold3.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles