21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung ES9500 OLED TV (55”) και LED ES9000 Smart TV (75”) @IFA 2012

    Οι τηλεοράσεις αλλάζουν εποχή. Κι αυτό φαίνεται σιγά-σιγά για τα καλά. Η Samsung είναι μία εταιρεία με παρελθόν σε concept υλοποιήσεις στις OLED TVs, που μας πάνε πίσω έως και το… 2004 ακόμη. Είναι, λοιπόν, πολύ περήφανη που σήμερα, δεύτερη μέρα συνεντεύξεων τύπου στο πλαίσιο της IFA 2012, παρουσίασε τη νέα OLED TV της.

    Το 90% των OLED TV panels φτιάχνονται από τη Samsung, όπως μάθαμε στη διάρκεια της παρουσίασης, και είναι φυσικό η εικόνα της νέας OLED της εταιρείας να ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Με τις OLED TV δε βλέπετε από ένα παράθυρο τον κόσμο, όπως αναφέρθηκε στο event. Είναι σαν να είστε εκεί.


    Η εταιρεία παρουσίασε την πολυαναμενόμενη OLED TV ES9500 στις 55 ίντσες, με λόγο αντίθεσης που η εταιρεία χαρακτηρίζει “απεριόριστό”, πλουσιότερα χρώματα και γρηγορότερο χρόνο απόκρισης από προηγούμενες υλοποιήσεις. Η πρόταση της εταιρείας έρχεται με την υποστήριξη του Multiview, ενός χαρακτηριστικού που επιτρέπει σε δύο άτομα να παρακολουθούν δύο διαφορετικές εκπομπές σε μία πλήρη οθόνη και να ακούν το κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά με τη βοήθεια των Samsung Multi View 3D Glasses με τα ενσωματωμένα ακουστικά.

    Αυτό είναι δυνατόν χάρη στις υψηλές ταχύτητες επεξεργασίας της τηλεόρασης και το καινοτόμο ασύρματο σύστημα ήχου της Samsung.

    Kαι για όσους οι 55 ίντσες δεν είναι αρκετές, η Samsung παρουσίασε ένα ακόμη μοντέλο (LED αυτή τη φορά) Smart TV με τον κωδικό ES9000 και μέγεθος 75 ίντσες. Με απίστευρα λεπτό πλαίσιο 7,9 χιλιοστών, χρυσό φινίρισμα και διαχρονική κομψότητα. Μία κρυφή pop up φωτογραφική μηχανή συμπληρώνει την καινοτομία του μοντέλου, ενώ, φυσικά, τα Smart χαρακτηριστικά, όπως το Voice Control, ο έλεγχος κίνησης και η αναγνώριση προσώπου καθώς και το premium περιεχόμενο ολοκληρώνουν το πακέτο.

     

     

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles