20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung: Ετοιμάζει γραφίδα για τη σειρά συσκευών Galaxy Note με ενσωματωμένο ηχείο;

    Η κατοχύρωση πατέντας εκ μέρους των εταιρειών, συνήθως προϊδεάζει για την επερχόμενη κυκλοφορία κάποιου προϊόντος στην αγορά, αν και κάτι τέτοιο δεν αποτελεί τον κανόνα. Η Samsung φαίνεται ότι ετοιμάζεται να αναβαθμίσει τη γραφίδα που συνοδεύει τη σειρά συσκευών Galaxy Note, καθώς μια πρόσφατη πατέντα, περιγράφει ένα μελλοντικό S-Pen το οποίο θα ενσωματώνει και ηχείο.

    s-pen-patent

    Η κυκλοφορία ενός τέτοιου S-Pen ίσως αντικαταστήσει το ηχείο που συναντάμε πάνω στη συσκευή. Για παράδειγμα, όταν η γραφίδα θα βρίσκεται πάνω στη συσκευή, τότε ο ήχος θα «ταξιδεύει» μέσω αυτής και θα εξέρχεται από το ηχείο που θα βρίσκεται στη κορυφή της. Όταν η γραφίδα θα βρίσκεται σε χρήση, ο ήχος θα πηγάζει από το κενό που δημιουργείται στο εσωτερικό της συσκευής, από την απουσία της γραφίδας.

    Σε αυτό το σημείο, άγνωστο παραμένει αν η γραφίδα θα μπορούσε να παρέχει και κάποιου είδους επιπρόσθετης λειτουργίας, σε κάθε περίπτωση όμως πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον concept. Αν και η γραφίδα συνοδεύει πολλά προϊόντα της Samsung, η συγκεκριμένη πατέντα αφορά τη σειρά Galaxy Note. Κλείνοντας, να σημειωθεί, ότι η κατοχύρωσή της έγινε τον προηγούμενο Μάρτιο, οπότε μάλλον θα κάνει το ντεμπούτο της στο Galaxy Note 8, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles