18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πρόστιμο στην Samsung για δυσφημιστική εκστρατεία ενάντια στην HTC

    Φαίνεται πως το τοπικό γραφείο της Samsung στην Ταϊβάν, είναι από τα πιο… άτακτα όλων των τοπικών τμημάτων της Samsung. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε και η Επιτροπή Δίκαιου Εμπορίου στην Ταϊβάν, που επέβαλε πρόστιμο στην Samsung Ταϊβάν.

    Ο συγκεκριμένος ρυθμιστικός φορέας έχει επιβάλει τρεις φορές πρόστιμο στο παρελθόν στο συγκεκριμένο τμήμα της Samsung (για $10034 κάποια φορά για ψευδή διαφήμιση που αφορούσε στην κάμερα του Samsung Galaxy Y Duos GT-S6102) και τώρα, επειδή η κορυφαία Κορεάτικη εταιρεία προσέλαβε φοιτητές για να πραγματοποιήσουν μία εκστρατεία δυσφήμισης προϊόντων της Ταϊβανέζικης εταιρείας HTC γράφοντας σε διάφορα fora και σε reviews προϊόντων κ.ά.

    SAMMY

    Για το συγκεκριμένο θέμα, έχουν γραφτεί διάφορα στο παρελθόν αφού υπήρξαν καταγγελίες, ωστόσο είναι η πρώτη φορά που η Επιτροπή Δίκαιου Εμπορίου της Ταϊβάν εξέδωσε σχετική ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι ο Νοτιοκορεάτης κατασκευαστής οργάνωσε μία εκστρατεία στο Internet που παραβιάζει πλήρως τους κανόνες του δίκαιου εμπορίου.

    Στόχος της εκστρατείας ήταν η δυσφήμιση των προϊόντων της τοπικής αντιπάλου HTC, και ο έπαινος των προϊόντων της Samsung παράλληλα. Το πρόστιμο ορίστηκε στα $340.000.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles