21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Fingers. Καλό μήνα από τους Κορεάτες με τη… νέα εποχή των wearables! [April fools day]

    Κάτι συμβαίνει και κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της σκαρώνει κάθε χρόνο και ένα (τουλάχιστον) πρωταπριλιάτικο ψέμα. Και μπορεί να θεωρούμε, με διαφορά, καλύτερο αστείο της ημέρας, την ανακοίνωση του Nokia 3310 PureView, ωστόσο δεν είναι το μόνο που εντοπίσαμε στο Διαδίκτυο. H Samsung παρουσιάζει, με τη σειρά της, τη δική της “πρωταπριλιάτικη” συσκευή, το Samsung Fingers, ένα wearable γάντι με εύκαμπτη οθόνη και υψηλή τεχνολογία.

    Samsung Fingers

    Διαθέτει εύκαμπτη οθόνη 3 ιντσών UHD Super Emo-LED και έναν S Laser beam projector κάτω από αυτήν. Έχει ακόμη κρυμμένη κάμερα 16MPixels, ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνο, 4GB RAM, 32/64GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και μία ποικιλία από αισθητήρες (συμπεριλαμβανομένων θερμομέτρου, πυξίδας, βαρόμετρου και αισθητήρα καρδιακών παλμών) και ακόμη 5G και Wi-Fi 902.11wz για να είστε πάντα online μαζί του.

    Samsung Fingers 2

    Στις extra δυνατότητές του, συμπεριλαμβάνεται η λειτουργία Talk to Your Hand (επιτρέπει σε άλλα άτομα να… μιλήσουν στο χέρι σας όταν είστε απασχολημένοι, ηχογραφώντας κάθε λέξη), S Charge (φορτίζει το γάντι μέσω ηλιακής ενέργειας) και Voice AMP (ενισχύει… κυριολεκτικά τη φωνή σας).

    Samsung Fingers 3

    Το νέο έξυπνο γάντι της κορεατικής εταιρείας έρχεται σε αρκετές παραλλαγές που περιλαμβάνουν το Samsung Fingers Tough, αλλά και το πιο elegant Samsung Fingers Class.

    Καλό μήνα και από τη Samsung λοιπόν!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles