15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Flow. Η απάντηση της εταιρείας στο Continuity της Apple

    H Samsung κατασκευάζει από τηλέφωνα, tablets και wearables έως laptops και τηλεοράσεις – και όχι μόνο βέβαια. Και μόλις επέδειξε έναν τρόπο για την καλύτερη επικοινωνία και διασύνδεση των συσκευών αυτών μεταξύ τους. Το Samsung Flow είναι, θα μπορούσαμε να πούμε, η απάντηση της εταιρείας στο Continuity της Apple και παρουσιάστηκε στο Samsung Developer Conference.

    Samsung Flow

    Σας επιτρέπει να μεταφέρετε “εργασίες” από τη μία συσκευή στην άλλη, όπως εισερχόμενες κλήσεις ή μηνύματα κ.ο.κ., με πολύ μεγάλη ευκολία. Αποτελείται από τρία μέρη: Transfer, Defer και Notify.

    Το Transfer (Μεταφορά) σας επιτρέπει π.χ. να διαβάζετε ένα άρθρο που έχετε κάνει shared από το κινητό στο tablet σας ή να μεταφέρετε μία video κλήση από το laptop στο κινητό σας. Το Defer (Αναβολή) σας επιτρέπει να κάνετε pause σε ένα project ώστε να το συνεχίσετε όταν είστε έτοιμοι από μία άλλη συσκευή ή την ίδια (π.χ. να σταματήσετε ένα video στο κινητό σας και να συνεχίσετε να το βλέπετε στην τηλεόρασή σας). Το Notify (Ειδοποίηση), τέλος, σας επιτρέπει να βλέπετε ειδοποιήσεις σε οποιαδήποτε οθόνη (π.χ. να βλέπετε στην τηλεόραση ότι το κινητό σας έχει ξεμείνει από μπαταρία).

    Το Flow SDK μόλις έγινε διαθέσιμο για τους developers, επομένως θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι το Flow να διαταθεί για στις συσκευές σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles