20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy A52 | A52 5G & A72: H «awesome» και δημιουργική πλευρά της κινητής τηλεφωνίας!

    Sponsored by Samsung

    To στοιχείο που εδώ και χρόνια έχει κάνει την Samsung να ξεχωρίσει, είναι ότι η κορεατική εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μπορεί να «αφουγκραστεί» όλες τις νέες τάσεις που επικρατούν. Για αυτό και τα smartphones της είναι σχεδιασμένα με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες και τα θέλω των χρηστών, με προϊόντα που «μιλούν» στις καρδιές τους και αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος των νεανικών και trendy smartphones Galaxy Α52, Α52 5G και A72!

    Για αυτό και η χρήση της λέξης «awesome» που συντροφεύει τα νέα Samsung Galaxy A δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς ουσιαστικά συμπυκνώνει τη προσπάθεια της Samsung να μιλήσει στην «καρδιά των νέων». Teenagers ή νεαρά αγόρια και κορίτσια που βρίσκονται κοντά (ή μόλις έχουν περάσει το κατώφλι) των Gen Z και νιώθουν την ανάγκη να ονειρευτούν και να «κατακτήσουν» τον κόσμο. Είναι η γενιά που λατρεύει το Instagram και το mobile gaming, την ένταση, τα ταξίδια, τα outdoor activities, τη φασαρία και αναζητούν μια συσκευή που να μπορεί να ξεκλειδώσει πλήρως τα δημιουργικά ταλέντα τους στον τομέα του content creation. Για αυτό και χρειάζονται εξαιρετικά δυναμικές συσκευές που να ενσωματώνουν όλα τα παραπάνω στοιχεία, χωρίς ωστόσο να κοστίζουν παραπάνω, όπως συμβαίνει με τα πιο premium high-end μοντέλα.

    Τα νέα smartphones της σειράς Samsung Galaxy A μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε εργαλεία «δημιουργίας», τα οποία μπορούν να καταστήσουν κάθε ώρα και στιγμή ακόμη πιο συναρπαστική. Σε αυτό συμβάλλουν τρία δομικά χαρακτηριστικά τους, καθώς διαθέτουν ένα ξεχωριστό display με την εξελιγμένη τεχνολογία Infinity-O της Samsung, εντυπωσιακό quad camera setup με εκπληκτικές επιδόσεις του και φυσικά μπαταρία και υψηλή αυτονομία που δεν θα σας «εγκαταλείψει» νωρίς.

    Ξεκινώντας με το display, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι η κορεατική εταιρεία δεν έχει κάνει το παραμικρό συμβιβασμό. Άλλωστε η οθόνη του κινητού μας, είναι το «παράθυρο» σε ένα κόσμο επικοινωνίας, δημιουργικότητας και διασκέδασης και εδώ η Samsung έβαλε για μια ακόμη φορά τον καλύτερο της εαυτό. Και τα τρία μοντέλα της οικογένειας Galaxy A διαθέτουν FullHD+ Super AMOLED display με ένα υψηλό refresh rate στα 90Hz (Galaxy Α52 και A72), ενώ στην 5G έκδοση του Samsung Galaxy A52 ο ρυθμός ανανέωσης μπορεί να φτάσει ακόμη και μέχρι τα 120Hz!

    Το μέγεθος της οθόνης ανέρχεται στις 6.5 ίντσες στα Samsung Galaxy A52 και στο Samsung Galaxy A72 η διαγώνιος είναι στις 6.7 ίντσες. Με εκπληκτική ευκρίνεια και μια απόλυτα ομαλή κίνηση, το display των νέων Galaxy A είναι απλά… “poetry in motion”! Δείτε και σχολιάστε τα πιο “cool” και ξεκαρδιστικά videos στο TikTok, παίξτε τα πιο απαιτητικά 3D games ή απολαύστε περιεχόμενο στο YouTube Premium* ή σε άλλες πλατφόρμες… Κοιτάζοντας την εκπληκτική οθόνη των Samsung Galaxy A52, A52 5G και A72 θα δείτε να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σας ένας πραγματικά ονειρεμένος κόσμος.

    Το σύνθημα που συνοδεύει τα νέα Galaxy που ανήκουν στην οικογένεια Samsung Galaxy A είναι ότι θα πρέπει να ζούμε το «τώρα» και να κάνουμε «awesome» την κάθε στιγμή και φυσικά για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε απαραιτήτως ένα εκπληκτικό camera setup. Με τους τέσσερις camera sensors που συνεργάζονται αρμονικά, οι χρήστες των Galaxy A μπορούν να γυρίσουν εκπληκτικά 4K videos και να απομονώσουν συγκεκριμένες στιγμές από αυτά, δημιουργώντας μοναδικές εικόνες σε εκπληκτική ανάλυση ! Και μπορεί την ημέρα το φωτογραφικό αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει με τις λεπτομέρειες, όμως το ίδιο θα συμβεί και όταν αρχίσει να πέφτει ο ήλιος και το φως ελαττώνεται, καθώς με το εξελιγμένο night mode που αξιοποιεί πλήρως την τεχνολογία tetra bining, μπορείτε να τραβήξετε τις πιο «φωτεινές» φωτογραφίες ακόμη και όταν το περιβάλλον δεν «βοηθάει» ιδιαίτερα, εξαιτίας της έλλειψης φωτός.

    Μπορεί να σας φανεί απίστευτο όμως με ένα νέο Galaxy A μπορείτε να νιώσετε σαν ένας μικρός σκηνοθέτης, καθώς στα χέρια σας κρατάτε ένα awesome εργαλείο για content creation. Επιπλέον, τα νέα Samsung Galaxy Α διαθέτουν τη λειτουργία scene optimizer, η οποία αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης προσαρμόσει το φωτογραφικό αποτέλεσμα πάνω στο αντικείμενο της φωτογράφισης (περιλαμβάνονται 30 κατηγορίες εικόνων όπως το φαγητό, τα τοπία και τα κατοικίδια). Και επειδή δημιουργία σημαίνει και «διασκέδαση», οι χρήστες μπορούν να παίξουν με AR φίλτρα, να δώσουν πνοή στα δικά τους AR Emoji και να ενεργοποιήσουν το Fun Mode για ακόμη καλύτερες και πιο δημιουργικές στιγμές!

    Φυσικά για να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω θα πρέπει η συσκευή μας να διαθέτει μπόλικη μπαταρία και εδώ τα νέα Galaxy A δεν θα σας απογοητεύσουν, καθώς προσφέρουν αυτονομία που με μέση χρήση αγγίζει έως και τις 2 ημέρες. Για αυτό και σε ότι έχει να κάνει με την αυτονομία τους τα A52 και A52 5G διαθέτουν μπαταρία με χωρητικότητα στα 4.500mAh, ενώ το Samsung Galaxy A72 έρχεται με 5.000mAh**. Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν fast charging στα 25W με φορτιστή που πωλείται χωριστά, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη κι εάν «ξεμείνετε» θα μπορέσετε να είστε ready and… loaded μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

    Χωρίς αμφιβολία, με τα νέα Galaxy A οι χρήστες μπορούν να ξεκλειδώσουν πλήρως το «μυστικό» και τη χαρά της δημιουργίας, δίνοντας πνοή στο δικό τους περιεχόμενο. Το μέλλον άλλωστε λένε πολλοί ότι βρίσκεται στο content creation και τα Samsung Galaxy A52, A52 5G και A72 αποτελούν έναν πολύτιμο σύμμαχο στο πλευρό σε κάθε user που τους αρέσει να εξερευνά την «awesome» πλευρά της ζωής!  

    *******

    *Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2021/

    ** Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4.370 mAh για Galaxy A52, A52 5G και 4.860 mAh για A72, αντίστοιχα. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, τη συχνότητα των κλήσεων και των μηνυμάτων, τον αριθμό φορτίσεων και πολλούς άλλους παράγοντες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles