18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy A53 5G & A33 5G «The Awesome side of life»!

    Οι επιδόσεις, το stylish design, τα εξελιγμένα features, η απίστευτη ευχρηστία και η υψηλή αυτονομία χαρακτηρίζουν όλο το προϊοντικό line-upτης Samsung. Αυτά είναι και τα κύρια στοιχεία που μπορούμε να βρούμε στα Samsung Galaxy A, μια σειρά που έχει όλα όσα χρειάζεται ο μέσος χρήστης για να κάνει κάθε στιγμή του… awesome. Τα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G, προσφέρουν εκπληκιικτές εμπειρίες σε όλους  , συνδυάζοντας την υψηλή απόδοση με το design.

    Strong, fast and… fun!

    Η νέα γενιά είναι ασυμβίβαστη και παράλληλα της αρέσει να δημιουργεί και να ονειρεύεται. Για αυτό και τα Galaxy A53 5G και A33 5G, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν τη δημιουργικότητα κάθε νεαρού χρήστη που έχει «δίψα» για τη ζωή. Κάθε πτυχή των νέων A έχει δημιουργηθεί για να μαγνητίζει το βλέμμα και να προσφέρει θετικά vibes. Ξεκινώντας πρώτα από το design, η νέα σειρά A εκπέμπει ένα δυναμισμό και παράλληλα προσθέτει πόντους στον τομέα της αντοχής. Τα λεπτά bezels μεγαλώνουν σημαντικά τo εύρος της οθόνης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον χρήστη να απολαμβάνει μια unique εμπειρία. Επιπλέον, το Ambient Edge design αναμειγνύει το camera setup με το σώμα του τηλεφώνου, ενώ όλες οι συσκευές της οικογένειας A διαθέτουν Gorilla Glass 5 της Corning (κοινώς η οθόνη του δεν καταλαβαίνει από ενοχλητικές γρατσουνιές) και πιστοποίηση IP67* για αντοχή σε νερό και σκόνη (η συσκευή μπορεί να βυθιστεί για περίπου 30 λεπτά σε βάθος 1 μέτρου).

    Η Samsung φυσικά δε θα μπορούσε παρά να επενδύσει και στην οθόνη της συσκευής, γνωρίζοντας ότι αποτελεί το A και το Ω στην ολιστική εμπειρία που θέλει να προσφέρει σε κάθε χρήστη. Συγκεκριμένα, το Galaxy A53 5G έρχεται με ένα εξαιρετικά πλούσιο Super AMOLED display, το οποίο κάνοντας χρήση εξελιγμένων αλγορίθμων προσφέρει ασυναγώνιστη ζωντάνια και unique χρώματα στους λάτρεις της mobile ψυχαγωγίας. Μέσα από την οθόνη των 6.5 ιντσών και τα 120Hz που προσφέρει ο ρυθμός ανανέωσης και η ασύγκριτη φωτεινότητα, το Galaxy A53 μπορεί να ζωντανέψει στα μάτια σας οποιαδήποτε πηγή περιεχομένου. Το δε Galaxy A33 ακολουθεί τον ίδιο δρόμο υψηλής ποιότητας με Super AMOLED display στις 6.4 ίντσες και refresh rate στα 90Hz.

    Και μπορεί η οθόνη να συμβάλλει τα μέγιστα στην ξεχωριστή εμπειρία που παρέχουν τα smartphones της οικογένειας A, ωστόσο εκεί που το Galaxy A53 παίρνει δέκα με τόνο είναι στο νευραλγικό τομέα του performance. To Exynos 1280, το chipset με τους οκτώ πυρήνες που φέρει την υπογραφή της ίδιας της Samsung έρχεται με τεχνολογία κατασκευής στα 5nm, προσφέροντας smooth scrolling και απροβλημάτιστο multitasking για τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Επίσης, η Samsung έχει ενσωματώσει στο Galaxy A53 και στο Galaxy A33 5G την τεχνολογία RAM Plus, η οποία μπορεί να εκτοξεύσει στη στρατόσφαιρα την απόδοση της συσκευής σας. Έτσι, παρέχεται παραπάνω χώρος που σε virtual επίπεδο σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε την RAM ακόμη και στα 16GB. Τα παραπάνω βέβαια αξιοποιούνται στην εντέλεια από το λειτουργικό Android 12, αλλά και από το εξαιρετικά εύχρηστο User Interface της Samsung (One UI 4) που χαρίζει απλότητα και γοητεία, κάνοντας τη συσκευή σας μέλος ενός ευρύτερου οικοσυστήματος.

    Awesome Photos & Videos!  

    Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο τομέας του mobile photography και του content creation αποτελεί το A και το Ω για την πλειονότητα των χρηστών. Και πράγματι τόσο το Galaxy A53 5G όσο και το Galaxy A33 5G, μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στους users που τους αρέσει να δημιουργούν περιεχόμενο και να το μοιράζονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στις social media platforms. H εμπειρία που προσφέρουν και οι δύο συσκευές είναι άλλου επιπέδου, καθώς το τετραπλό camera setup (με main sensor στα 64MP, 12MP Utrawide, 5MP macro, 5MP depth cam) που φέρουν μπορεί να κάνει κάθε (φωτογραφική) στιγμή σας… μοναδική! Με τη δυνατότητα επέμβασης από την AI στο φωτογραφικό αποτέλεσμα, εύκολα θα διαπιστώσετε ότι τα νέα Galaxy μπορούν να διορθώσουν ακόμη και την πιο μικρή ατέλεια. Ακόμη και εάν οι συνθήκες φωτισμού δεν το επιτρέπουν, ένα smartphone της νέας οικογένειας A μπορεί να μετατρέψει ακόμη και τη νύχτα σε… μέρα μέσω του βελτιωμένου Night Mode. Μάλιστα, ακόμη και εάν τραβάτε video σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η συσκευή μπορεί να αντιληφθεί την έλλειψη φωτός και να τραβήξει με χαμηλότερο frame rate.

    Παράλληλα, η Samsung έχει επενδύσει και στις φωτογραφίες που βγάζετε σε portrait mode, προσφέροντας ασύλληπτη πιστότητα, ενώ με το Fun Mode μπορείτε να «παίξετε» με δεκάδες διαφορετικά παιχνιδιάρικα φίλτρα και εφέ που ξεκλειδώνουν την fun πλευρά της ζωής. Επιπλέον, το Galaxy A53 5G τα πηγαίνει σούπερ και στις selfies, καθώς με την εμπρόσθια κάμερα των 32MP και τα διάφορα beautification φίλτρα, θα χαρίσετε μια άλλη διάσταση στις selfies σας.

    Και επειδή, καλά τα παραπάνω, ωστόσο ένα δυναμικό smartphone χρειάζεται και μπόλικη αυτονομία, το Galaxy A53 5G έρχεται με μια πραγματικά «τεράστια» μπαταρία με χωρητικότητα στα 5.000mAh, η οποία σας εξασφαλίζει ότι δε θα ξεμείνετε… ποτέ, όσο απαιτητική και εάν είναι η μέρα σας. Σε περίπτωση βέβαια που διαπιστώσετε ότι η στάθμη της μπαταρίας μειώνεται… απειλητικά, δεν έχετε παρά να το φορτίσετε με τον ταχυφορτιστή** των 25W, φτάνοντας ουσιαστικά το 50% μέσα σε μόλις 30 λεπτά.

    360ο Experience!

    Η Samsung γνωρίζει το πως να προσφέρει ολιστικές εμπειρίες και τα νέα A δε θα μπορούσαν να αποτελέσουν την εξαίρεση στον κανόνα. Έτσι λοιπόν το μοναδικό αυτό πακέτο συμπληρώνουν οι 2 δωρεάν μήνες στο YouTube premium***, για να απολαμβάνετε κάθε YouTube video χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις και 6 μήνες στο OneDrive με διαθέσιμο χώρο στα 100GB****. Γοητεία, δημιουργία, δυναμισμός… τα νέα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G αποτελούν το όνειρο κάθε “perfectionist” χρήστη, ο οποίος συνηθίζει να ψάχνει το καλύτερο, χωρίς ωστόσο να κάνει υπέρβαση στο budget του. Τα νέα A είναι βέβαιο, ότι θα σας προσφέρουν μια αξιομνημόνευτη εμπειρία 360ο , αποτελώντας το καλύτερο «εισιτήριο» στον σύγχρονο κόσμο της mobile τεχνολογίας.

    *********

    * Τα Galaxy A53 5G και Α33 έχουν πιστοποίηση IP67. Οι δοκιμές έγιναν σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για την παραλία, χρήση σε πισίνα και νερό με σαπουνάδα. Ασφαλές μόνο σε χαμηλή πίεση νερού. Η υψηλή πίεση νερού, όπως το νερό της βρύσης ή το ντους μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή.

    **Πωλείται χωριστά

    *** Ισχύει για νέους πελάτες YouTube Premium, YouTube Music Premium και Μουσικής Google Play. Όροι & Προϋποθέσεις εδώ: https://www.samsung.com/gr/offer/galaxy-youtube-premium-2022/

    ****Η προσφορά ισχύει από 25.03.2022-31.01.2023 μόνο για αγορές Galaxy Α53 και Α33 για καταναλωτές που δεν έχουν συνδρομή Microsoft 365 ή One Drive τις τελευταίες 90 ημέρες. Μετά το πέρας του εξαμήνου, η συνδρομή μετατρέπεται σε μηνιαία συνδρομή επί πληρωμή σύμφωνα με τους Όρους του Google Play, εκτός εάν γίνει ακύρωση έγκαιρα. Βλ. https://www.microsoft.com/onedrive-samsung-offer

    Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Μ.Α.Ε.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles