12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy A7 (2018). Έρχεται το πρώτο smartphone με triple camera από την κορεατική εταιρεία

    Τον επόμενο μήνα, η Samsung έχει προγραμματίσει να ανακοινώσει το Galaxy A9 Pro (2018). Συγκεκριμένα, θα γνωρίσουμε τη συσκευή στις 11 Οκτωβρίου σε event της εταιρείας, όμως μαζί της (ίσως και στην ίδια εκδήλωση) φαίνεται ότι θα δούμε και ακόμη ένα μοντέλο, το ελαφρώς πιο οικονομικό Galaxy A7 (2018).

    Samsung-Galaxy-A7-2018-leaks

    Γι’ αυτή την πρόταση, υπάρχει τώρα μία νέα και αρκετά ενδιαφέρουσα διαρροή. Κι αυτό γιατί, βλέπουμε πως το Galaxy A7 (2018) θα είναι, πιθανότατα, το πρώτο Samsung με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Το τι ακριβώς κάνει ο κάθε αισθητήρας δεν το γνωρίζουμε ακόμη, όμως ίσως η συσκευή έρθει με τηλεφακό, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε καλύτερες λήψεις με zoom και bokeh effect. Στο πίσω μέρος, υπάρχει ακόμη και dual-tone LED flash.

    Σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα πρόσφατα smartphones της Samsung, το πίσω πάνελ δε θα φιλοξενεί σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς έχει μεταφερθεί στο πλαίσιο αλουμινίου του smartphone.

    Όμως, το ότι μάλλον θα είναι το πρώτο smartphone της Samsung με triple camera setup κερδίζει τις εντυπώσεις και περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles