20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy A7, το λεπτότερο smartphone της Samsung ντεμπουτάρει επίσημα!

    Η Samsung μπορεί πρόσφατα να έριξε τους τίτλους τέλους στο Samsung Galaxy Alpha, το πρώτο «μεταλλικό» της mid-ranger, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπει το συγκεκριμένο brand, το οποίο ξεχωρίζει εξαιτίας κυρίως της μεταλλικής του κατασκευής, που διαφοροποιείται σε μεγάλο βαθμό από την πλειονότητα των «πλαστικών smartphones» της Samsung. Σήμερα, η Samsung ανακοίνωσε ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχει ξεκινήσει η διάθεση του Galaxy A7 στην περιοχή της Κορέας (με τις υπόλοιπες αγορές να ακολουθούν).

    Galaxy A7_1

    Το Galaxy A7 διαθέτει Super AMOLED display 5.5 ιντσών, με ανάλυση 720×1280 pixels και ξεχωρίζει πέραν της μεταλλικής του κατασκευής, από το γεγονός ότι πρόκειται για το πιο λεπτό smartphone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Samsung (με πάχος μόλις στα 6.3mm). Το Galaxy A7 αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του σε δύο εκδόσεις, όπου η single SIM έκδοση βασίζεται σε ένα 32-bit octa-core Exynos 5430 SoC, ενώ η dual SIM version στηρίζεται σε έναν 64-bit οκταπύρηνο Snapdragon 615. To Galaxy A7 φέρει 2GB μνήμης RAM μαζί με 16GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ επίσης δεν απουσιάζει και η κλασική slot για υποδοχή καρτών microSD. Επιπλέον, η μεταλλική πρόταση της Samsung διαθέτει κύριο αισθητήρα κάμερας με ανώτερη ποιότητα στα 13MP και μπροστινή κάμερα στα 5MP, η οποία καθίσταται ιδανική για selfies. Εννοείται πως το Galaxy A7 είναι 4G LTE, στηρίζεται σε μία μπαταρία με χωρητικότητα στα 2600mAh, ενώ φοράει το λειτουργικό Android KitKat 4.4 (Lollipop ούτε εδώ δυστυχώς).

    Galaxy A7_2

    Μέχρι στιγμής η Samsung δεν έχει αποκαλύψει τίποτα αναφορικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα της νέας αυτής συσκευής, ωστόσο εάν κρίνουμε από τις δυνατότητες και τα tech specs του, τότε μάλλον δύσκολα θα βρίσκεται κάτω από το όριο των 400 ευρώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles