17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy A8+ (2018). Διέρρευσε σε live φωτογραφίες, επιβεβαιώνεται το bezel-less design

    Υπάρχουν φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να αλλάξει εντελώς τη σχεδίαση των Galaxy A Series – και μάλιστα μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές θα είναι η αφαίρεση του Home Button. Ο λόγος; Φυσικά η ύπαρξη νέας infinity display, που θα αλλάξει την όψη των συσκευών και θα ακολουθήσει το μεγάλο trend της εποχής που δεν είναι άλλο από το bezel-less design.

    Samsung-Galaxy-A8

    Μία από τις νέες προτάσεις της οικογένειας που αναμένεται να δούμε σύντομα είναι το Samsung Galaxy A8+ 2018, όπως αναμένεται να είναι το όνομα μίας νέας συσκευής της οικογένειας που είτε θα τη συμπληρώσει (μαζί με ένα ενδεχόμενο A8), είτε θα “αντικαταστήσει” το Samsung Galaxy A7. Οι Κορεάτες είχαν κυκλοφορήσει και παλαιότερα A8 μοντέλα, όχι όμως στις κυκλοφορίες της οικογένειας “A” για το 2017.

    Samsung-Galaxy-A8-1

    Βλέπουμε φωτογραφίες μόνο από την εμπρόσθια πλευρά της συσκευής, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ενδεχόμενη ύπαρξη dual camera, όμως σίγουρα το επόμενο διάστημα θα ακούσουμε περισσότερα για την οικογένεια Galaxy A της κορεατικής εταιρείας και τις νέες ανακοινώσεις της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles