21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το πανίσχυρο Samsung Galaxy A8 έρχεται στο φως!

    Τις τελευταίες μέρες ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι η Samsung ετοιμάζεται να προσθέσει μία ακόμη συσκευή στην οικογένεια των smartphones που ανήκουν στην οικογένεια A. Έτσι λοιπόν μετά τα Samsung Galaxy A3, A5 και A7, πρόσφατα εμφανίστηκε και το Samsung Galaxy A8, το οποίο εάν κρίνουμε από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρόκειται για μία ναυαρχίδα με τα… όλα της!

    Samsung Galaxy A8 TENAA

    Σύμφωνα με ότι έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής το Galaxy A8 θα είναι εξαιρετικά λεπτό (με πάχος μόλις στα 5.9mm), θα διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 3050mAh και κύριο camera sensor με 16 MP και δυνατότητες real-time HDR που είναι βέβαιο ότι θα καλύψει και με το παραπάνω τις ανάγκες και τα θέλω των φίλων των mobile φωτογραφήσεων. Όσον αφορά τα υπόλοιπα tech specs του, υπάρχει μπόλικη δύναμη που αδιαμφισβήτητα θα ικανοποιήσει τους λάτρεις των υψηλών επιδόσεων. Ειδικότερα, το Galaxy A8 θα διαθέτει Super AMOLED display στις 5.7 ίντσες με ανάλυση στα 1080×1920 pixels, SoC Qualcomm Snapdragon 615 με οκταπύρηνη CPU (4xARM Cortex A53 στα 1.7GHz και 4xARM Cortex A53 στο 1GHz), μαζί με Adreno 405 GPU. Επιπλέον, θα διαθέτει 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και selfie cam με 5 MP, ενώ θα “φοράει” Android Lollipop 5.1. Αν και ακόμη η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως την ύπαρξη του Galaxy A8 είναι σίγουρο ότι αυτό θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς η συσκευή ήδη έχει πάρει την έγκριση από την επιτροπή τηλεπικοινωνιών της Κίνας. Stay tuned!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles