14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy A9 & Galaxy A7: 2 smartphones, 7 main cameras

    Τη σημερινή εποχή, ένα από τα βασικά στοιχεία που εξετάζει κάποιος αγοράζοντας ένα smartphone, ό,τι budget και αν έχει να διαθέσει γι’ αυτό, είναι οι επιδόσεις του στον τομέα της κάμερας. Και η Samsung, που φροντίζει σε κάθε σειρά της να δώσει αυτό το κάτι παραπάνω, ξεπερνά τον εαυτό της στη νέα «Α» series, καθώς προσφέρει στα δύο της τελευταία μοντέλα κάμερες με ασυναγώνιστες επιδόσεις. Ας δούμε τις λεπτομέρειες.

    a9-a7-2018

    Τα νέα Samsung Galaxy A7 και Galaxy A9 είναι οι δύο δυναμικές προτάσεις της εταιρείας που απευθύνονται σε όσους δεν κάνουν συμβιβασμούς στην απόδοση. Με triple και quad-camera setup, αντίστοιχα, κάνουν τη διαφορά στις κατηγορίες που εντάσσονται.

    Samsung Galaxy A9

    Quad camera setup για πρώτη φορά στην αγορά!

    samsung-a9

    Δεν υπάρχει άλλο… Το Samsung Galaxy A9 είναι το πρώτο (και το μόνο) smartphone της αγοράς, μέχρι και σήμερα, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερις κάμερες στην πίσω όψη.

    Έτσι, η κεντρική κάμερα της συσκευής έρχεται με αισθητήρα ανάλυσης 24MP και διάφραγμα f/1.7, αισθητήρα 8MP με υπερ-ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών και διάφραγμα f/2.4, αισθητήρα 10MP με τηλεφακό και διάφραγμα f/2.4 (να σημειωθεί η ύπαρξη οπτικού zoom 2X), καθώς και κάμερα βάθους πεδίου με αισθητήρα 5MP και διάφραγμα f/2.2 που διαθέτει δυνατότητα Live Focus. Επιπλέον, συναντάμε selfie camera ανάλυσης 24MP, ολοκληρώνοντας τις φωτογραφικές δυνατότητες ενός μοντέλου που θα αποτελέσει το καλύτερο «όπλο» για κορυφαίες επιδόσεις σαν να είστε επαγγελματίας φωτογράφος.

    Φυσικά, η συσκευή θα σας κερδίσει και στον τομέα του design, καθώς διαθέτει άκρως γοητευτική εμφάνιση με 3D γυαλί στο πίσω μέρος και θα τη βρείτε σε τρεις ξεχωριστές χρωματικές επιλογές για κάθε γούστο: Bubblegum Pink, Lemonade Blue ή Caviar Black. Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Samsung Galaxy A9 έρχεται με την εντυπωσιακή Super AMOLED «Οθόνη Χωρίς Όρια» της Samsung με διαγώνιο 6,3 ίντσες, ανάλυση 2220×1080 pixels και αναλογία 18,5:9, έχοντας 80,5% screen to body ratio αλλά και υποστήριξη Always On. Την ισχύ της συσκευής εξασφαλίζει ένας οκταπύρηνος επεξεργαστή Snapdragon 660 με 6GB RAM, ενώ στον τομέα του αποθηκευτικού χώρου είναι διαθέσιμα 128GB επεκτάσιμα μέσω καρτών microSD. Η μπαταρία του Galaxy A9 έχει χωρητικότητα 3.800mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης, ενώ διαθέτει ακόμη υποδοχή USB Type-C, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, υποστήριξη αναγνώρισης προσώπου και Dolby Atmos στο κομμάτι του ήχου.

    Samsung Galaxy A7

    Triple-camera που δεν υπάρχει αλλού στην κατηγορία του

    a7

    Μία κάμερα που δε θα βρείτε σε άλλη mid-range πρόταση της αγοράς. Το Samsung Galaxy A7 έρχεται με ένα επαναστατικό triple-camera setup που περιλαμβάνει κεντρική κάμερα, υπερευρυγώνιο φακό & κάμερα βάθους (με τις αναλύσεις που είδαμε στο A9), αλλά και μία selfie camera 24MP. Το αποτέλεσμα είναι να μπορεί να λάβει φωτογραφίες που μόνο από μία ναυαρχίδα θα περιμένατε, έχοντας δώσει τα μισά χρήματα.

    Φυσικά, η νέα πρόταση της Samsung ξεχωρίζει και στα υπόλοιπα specs της, διαθέτοντας οθόνη 6 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση 2220×1080 pixels και ακόμη οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 7885, 4GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 64GB επεκτάσιμο μέσω καρτών microSD, καθώς και μπαταρία χωρητικότητας 3.300mAh. Έχει ακόμη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο power button που βρίσκεται στο πλάι, αναγνώριση προσώπου, θύρα microUSB και υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles