21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Samsung Galaxy A9 Pro κάνει την εμφάνιση του και μας ανοίγει την όρεξη!

    Μετά το Galaxy A9, η Samsung έχει στα σκαριά και μία πιο αναβαθμισμένη έκδοση της high-end συσκευή της, η οποία φέρει τη λέξη Pro στην ονομασία της. Αν και το Galaxy A9 Pro είχε ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο το νέο smartphone της Samsung μόλις τώρα έκανε την εμφάνιση του, ανεβαίνοντας στο site της επιτροπής τηλεπικοινωνιών της Κίνας (TENAA).

    Samsung Galaxy 9 Pro 1

    Το Galaxy A9 Pro (που εμφανισιακά είναι ολόιδιο με το μικρότερο αδερφάκι του) ανήκει στην κατηγορία των phablets, καθώς διαθέτει οθόνη 6 ιντσών Super AMOLED στα 1080p, ενώ στην καρδιά του βρίσκεται ένα octa-core Qualcomm Snapdragon 652 chipset που συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM (αντί για 3GB που διαθέτει το απλό A9), ενώ επιπλέον το A9 Pro τρέχει Android Marshmallow 6.0.1 out-of-the box (αντίθετα με το A9 που στηρίζεται σε Android 5.1 Lollipop). Εκτός από τα παραπάνω η pro «έκδοση» του A9 φέρει μπροστινή κάμερα στα 8MP και κύρια κάμερα στα 16MP (το μικρό αδερφάκι του έχει 5MP και 13MP αντίστοιχα). Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, καθώς το A9 Pro υποστηρίζει 4G LTE, 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και επίσης διαθέτει microSD slot. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα το δούμε και σε άλλες αγορές πλην της κινεζικής, για αυτό και θα περιμένουμε κάτι πιο επίσημο από τη Samsung.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles