15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Διέρρευσαν τα specs του Samsung Galaxy A9!

    Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η Samsung το τελευταίο χρονικό διάστημα δουλεύει εντατικά πάνω στην περαιτέρω ανάπτυξη της σειράς A, διευρύνοντας έτσι την γκάμα των smartphones που ανήκουν στη συγκεκριμένη οικογένεια. Ήδη μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να δούμε να κυκλοφορούν τα Galaxy: A9, A3X, Α5Χ και A7X. Μάλιστα, ήδη διέρρευσαν τα πρώτα specs για το Galaxy A9

    Galaxy A9

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέβηκαν στην εφαρμογή AnTuTu, το Galaxy A9 θα στηρίζεται σε μία Full HD Super AMOLED οθόνη των 5.5 ιντσών και στην καρδιά του θα βρίσκεται ένα Snapdragon 620 SoC (το οποίο έρχεται μαζί με την Adreno 510 GPU). Επιπλέον το Galaxy A9 θα διαθέτει 3GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Αν και δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία αναφορικά με την κάμερα της συσκευής, εικάζεται ότι θα βρίσκεται στα 16MP, από τη στιγμή άλλωστε που το A9 είναι μία βελτιωμένη εκδοχή του Galaxy A8. Τώρα το πότε πρόκειται να δούμε από κοντά το Galaxy A9, το ντεμπούτο του μάλλον θα αργήσει, καθώς πηγές της αγοράς αναφέρουν ότι η κορεατική εταιρεία έχει ήδη αποστείλει στα εργαστήρια της στην Ινδία ορισμένα από τα εσωτερικά του components για δοκιμή, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο ολοκληρωμένο μοντέλο για testing. Εάν αληθεύουν τα παραπάνω, τότε ενδεχομένως να απέχουμε κοντά στους 4 μήνες από το επίσημο ντεμπούτο της συσκευής.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles