24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Σοβαρότατες φήμες θέλουν την Samsung να ετοιμάζει smartphone με μεταλλικό body!

    Θα νόμιζε κανείς ότι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά δεν είναι. H Samsung σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει ένα μεταλλικό smartphone, που ΔΕΝ θα είναι όμως, το Galaxy S5

    samsung-galaxy-F

    H κορεατική Samsung φέρεται να έχει στα σκαριά ένα smartphone με μεταλλικό body, ακολουθώντας τα βήματα της Apple και της HTC. Όχι, μην ενθουσιάζεστε, δεν θα είναι μεταλλικό το Galaxy S5. Πηγές από την Κορέα, όπως το ETnews, θέλουν τη Samsung να ετοιμάζεται να λανσάρει 2 ναυαρχίδες στις αρχές του 2014: το Samsung Galaxy S5 που θα ακολουθεί σχεδιαστικά και από άποψη υλικών τα προηγούμενα της σειράς, αλλά και άλλο ένα high end smartphone, μεταλλικό.

    Μάλιστα, το ETNews το πάει πιο μακριά. Μας ενημερώνει για την νέα, μεταλλική σειρά της Samsung, τα Galaxy F, το πρώτο των οποίων θα παρουσιαστεί μαζί με το S5, για να ακολουθήσουν κι άλλες «εκδόσεις». Σύμφωνα με τους ίδιους, η Samsung για την κατασκευή της νέας, μεταλλικής σειράς, δεν χρησιμοποιεί την συνήθη γραμμή παραγωγής ενώ μέρος της θα πραγματοποιείται και στην Ευρώπη. Τοποθετεί μάλιστα την κυκλοφορία τους μέσα στο πρώτο μισό του 2014, ενώ την ανακοίνωσή τους, τον ερχόμενο Μάρτιο.

    Καλέ λες;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles