25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Folder. Αναδιπλούμενο νέο smartphone ετοιμάζουν οι Κορεάτες;

    Κάποτε τα αναδιπλούμενα κινητά ήταν από τις αγαπημένες μας κατηγορίες… Και έπειτα ήρθαν τα smartphones και οι περισσότεροι τα ξεχάσαμε.

    Ε, εδώ που τα λέμε, λόγος γι’ αυτό υπήρχε, δεδομένου ότι οι οθόνες αφής σχεδόν “κατάργησαν” την ανάγκη ύπαρξης πληκτρολογίου στα κινητά μας, καθιστώντας ακόμη και το concept των flip phones λιγάκι “outdated”.

    samsung-flip-phone
    To Samsung SCH-W2013 είναι ένα Android smarthone με αναδιπλούμενη εμφάνιση που είχε κυκλοφορήσει στην.. Κίνα. Τώρα οι Κορεάτες φαίνεται ότι ετοιμάζουν κάτι ακόμη σχετικό για την αγορά της Κορέας. Λέτε να έρχεται και η σειρά της Ευρώπης;

    Κι όμως, φαίνεται πως τα αναδιπλούμενα κινητά (και δη τα smartphones) υπάρχουν… και αυτό αποδεικνύουν τα νέα που έρχονται από την Κορέα και θέλουν τη Samsung να ετοιμάζει ένα νέο Android folder phone και μάλιστα με Jelly Bean (έκδοση 4.2). Πιθανότατα, θα ονομάζεται Galaxy Folder και θα κυκλοφορήσει στην τοπική αγορά, διαθέτοντας μερικά ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά για το concept του, όπως διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 και υποστήριξη LTE.

    Ενδείξεις ότι θα το δούμε στην Ευρώπη δεν υπάρχουν ακόμη. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, η είδηση ίσως και να “ξυπνάει” τη λατρεία κάποιων για τα flip-phones, οπότε… ποτέ δεν ξέρετε τι επιφυλάσσει το τεχνολογικό μας μέλλον.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles