24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Gear. Οι ανάμεικτες κριτικές και η επόμενη έκδοση που ετοιμάζεται

    Το Samsung Galaxy Gear, το πρώτο “έξυπνο” ρολόι της κορεατικής εταιρείας, έλαβε η αλήθεια ανάμεικτες κριτικές μετά την ανακοίνωσή του.

    Samsung Galaxy Gear

    Και αν δεν μπορείς παρά να κάνεις θετικά σχόλια για το γεγονός ότι πρόκειται για ένα καινοτόμο gadget που σχεδόν “ανοίγει” μία αγορά, δεν μπορείς να παραβλέψεις σοβαρά “μειονεκτήματα”, όπως την πολύ μικρή αυτονομία του (που, πιθανότατα, δε βγάζει ούτε μια μέρα χρήσης), τη συνεργασία μόνο με το Galaxy Note III και το Note 10.1 2014 edition και όχι με περισσότερες συσκευές, καθώς και την AMOLED οθόνη που φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά κάτω από τις ακτίνες του ήλιου. (Ω, ναι ας θυμηθούμε ότι είναι ρολόι και όχι ηλεκτρική σκούπα για να τη χρησιμοποιεί κανείς μόνο μέσα στο σπίτι)

    Η Samsung, βέβαια, υποστηρίζει πως το προϊόν είναι εν μέρει και δοκιμαστικό, θέλοντας να λάβει το feedback που θα την οδηγήσει σε μία καλύτερη συνέχεια.

    Έτσι, φαίνεται ότι ετοιμάζει ήδη το Galaxy Gear 2, τη δεύτερη έκδοση του ρολογιού της, που οι φήμες θέλουν να κάνει πρεμιέρα στη CES 2014 του Las Vegas.

    Αυτή, πιθανότατα, θα είναι συμβατή με περισσότερες Android προτάσεις, κάτι που σαφώς θα απογειώσει τη χρηστικότητά της, ενώ στα χαρακτηριστικά που σκέφτεται να ενσωματώσει η εταιρεία στο Galaxy Gear 2 συμπεριλαμβάνονται GPS και -ελπίζουμε- καλύτερη μπαταρία.

    Εκείνο που δε γνωρίζουμε είναι αν η Samsung με τη δεύτερη ανακοίνωσή της στον τομέα των “έξυπνων” ρολογιών θα προλάβει την Apple και το iWatch. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενοι μήνες…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles