13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το Samsung Galaxy Grand Max κάνει το ντεμπούτο του στη Ν. Κορέα

    H Samsung ανακοίνωσε ένα νέο μέλος στην οικογένεια των Galaxy Grand smartphones, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει το επίσημο λανσάρισμα του στη Ν. Κορέα. Το Samsung Galaxy Grand Max αποτελεί μία δυνατή συσκευή στην mid-range κατηγορία, η οποία όπως μπορείτε να φανταστείτε και από το όνομα της θα ξεχωρίζει για το μεγάλο display της.

    Samsung Galaxy Grand Max

    Συγκεκριμένα, το Samsung Galaxy Grand Max που διατίθεται με τιμή κοντά στα 290$, διαθέτει οθόνη 5.25 ιντσών με 1280×720 pixels ανάλυση και στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής, ο οποίος είναι χρονισμένος στο 1.2GHz (αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα λέγεται ότι θα είναι ένας Snapdragon 410), με την CPU να υποβοηθείται από 1.5GB μνήμης RAM. Επιπλέον, το Galaxy Grand Max της Samsung διαθέτει κύριο αισθητήρα κάμερας με μέγιστη ποιότητα  φωτογραφιών στα 13 MPixel, ενώ δεν θα λείπει και η στάνταρ πλέον selfie cam, η οποία προσφέρει ποιότητα που φτάνει έως και τα 5 MPixel, διαθέτοντας μάλιστα φακό με ευρύτερη γωνία θέασης (120 μοίρες). Στα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το mid-ranger της Samsung δεν θα μπορούσε να μην είναι 4G LTE, προσφέροντας επιπλέον 16GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ επίσης περιλαμβάνεται και microSD slot για τους πιο απαιτητικούς users.

    Χωρίς αμφιβολία, το Samsung Galaxy Grand Max φαίνεται ως μία αρκετά αξιόπιστη πρόταση στην μεσαία κατηγορία, ωστόσο το δυσάρεστο με την περίπτωση του μέχρι στιγμής είναι ότι η Samsung δεν έχει αποκαλύψει σε ποιες αγορές εκτός της Κορέας θα κάνει την εμφάνιση του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles