15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy J4+ και J6+: Οι προσιτές προτάσεις της εταρείας έρχονται με δυναμικά χαρακτηριστικά

    Το portfolio της Samsung μεγαλώνει σε όλες τις κατηγορίες, με την εταιρεία να παρουσιάζει πριν λίγες ημέρες, πέρα από τα ξεχωριστά Galaxy A7 και A9 (2018) και δύο νέα προσιτά smartphones, τα Galaxy J4+ και Galaxy J6+.

    Samsung Galaxy J4 Plus - J6 Plus

    Οι δύο ολοκαίνουριες οικονομικές προτάσεις της εταιρείας διαθέτουν εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση με χορταστικές οθόνες με διαγώνιο 6”, ανάλυση HD+ και ιδιαίτερα περιορισμένα bezels. Αξιοσημείωτη είναι η υποστήριξη multi-tasking, αφού, με τη λειτουργία διαχωρισμένης οθόνης, ο χρήστης αξιοποιεί το μέγεθός της και μπορεί να απολαύσει δύο εφαρμογές ταυτόχρονα.

    Επεξεργαστής τους είναι ο Snapdragon 425 με την εγγύηση της Qualcomm, ενώ διαθέτουν 2GB RAM/32GB αποθηκευτικό χώρο στην περίπτωση του Galaxy J4+ και 4GB RAM/64GB αποθηκευτικό χώρο στην περίπτωση του Galaxy J6+. Και στις δύο περιπτώσεις, είναι επεκτάσιμος μέσω καρτών microSD, ενώ θα σας ικανοποιήσει και η μπαταρία των 3.300mAh που ενσωματώνουν και οι δυο συσκευές και προσφέρει υψηλή αυτονομία.

    Στον τομέα της φωτογραφίας, τα J4+ και J6+ έρχονται με κεντρική κάμερα 13MP με το δεύτερο να τη συμπληρώνει με έναν ακόμη αισθητήρα 5MP, ενώ διαθέτουν επίσης selfie cameras 5 και 8MP, αντίστοιχα.

    Samsung Galaxy J4 Plus

    Έρχονται ακόμη με δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου, με το J6+ να διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι, σε μια νέα, μελετημένη θέση που βολεύει όλους τους χρήστες, σε όλες τις περιστάσεις.

    Μπορείτε, επίσης, να έχετε τα λεγόμενα «διπλά apps», που αποτελούν δύο «εκδοχές» της ίδιας εφαρμογής, μια για τη δουλειά και μια για… εσάς, πιο προσωπική. Έτσι, τα ευαίσθητα, προσωπικά σας δεδομένα μένουν μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, αλλά ταυτόχρονα νιώθετε άνετα να μοιραστείτε τη συσκευή σας για λίγο με ένα συνάδελφο ή φίλο, αν και όποτε χρειαστεί. Επιπλέον, χάρη στο Safe Folder της Samsung, όλα τα δεδομένα μπορούν να απολαμβάνουν επιπλέον ασφάλεια και κρυπτογράφηση μέσα στον ειδικό «φάκελο», ώστε ακόμη κι αν η συσκευή σας χαθεί ή κλαπεί, κανείς να μην μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά, με κανένα τρόπο απολύτως.

    Οι δύο συσκευές εντυπωσιάζουν επιπλέον με τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στο κομμάτι του ήχου, καθώς υποστηρίζουν την τεχνολογία Dolby Atmos στα ακουστικά.

    Samsung Galaxy J6 Plus

    Το Samsung Galaxy J4+ είναι διαθέσιμο σε Gold, Black και Pink χρώματα ενώ το Galaxy J6+ σε Grey, Black και Red, για να δώσετε το δικό σας «χρώμα» στην καθημερινότητά σας!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles