13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Note 10: Απόλυτη ισορροπία, ασυναγώνιστη υπεροχή

    Γνωρίζουν καλά να “ισορροπούν” ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Τα Samsung Galaxy Note 10 και Galaxy Note 10+, με κινηματογραφική infinity οθόνη 6,3 και 6,8 ιντσών, αντίστοιχα και τη δύναμη του S Pen, είναι οι πιο ισχυρές προτάσεις που θα βρείτε στην κατηγορία τους.

     Samsung-Galaxy-Note10-2

    Με specs χωρίς ανταγωνισμό

    Η βραβευμένη Dynamic AMOLED οθόνη edgetoedge των Samsung Galaxy Note 10 διαθέτει μικρή, ανεπαίσθητη οπή για την εμπρόσθια κάμερα, υποστηρίζει HDR10+ και Dynamic Tone Mapping. Στον τομέα της ισχύος, ένας οκταπύρηνος 64μπιτος επεξεργαστής θα φροντίσει να καλύψει κάθε σας απαίτηση σε συνδυασμό με έως 12GB RAM και έως 512GB αποθηκευτικό χώρο. Φυσικά, όλα τα “λεφτά” είναι και οι κάμερες (τριπλή και τετραπλή αντίστοιχα) που θα φροντίσουν για ξεχωριστές φωτογραφίες αλλά και video. Το Samsung Galaxy Note 10 διαθέτει triple setup με UltraWide αισθητήρα 16MP F2.2 (123°)Wideangle αισθητήρα 12MP 2PD AF F1.5/F2.4 OIS (77°) και τηλεφακό 12MP F2.1 OIS (45°), ενώ το Samsung Galaxy Note 10+ το ίδιο setup συν μία κάμερα ToF βάθους (DepthVision). Όσον αφορά τη selfie camera, είναι ανάλυσης 10MP 2PD AF F2.2 (80°) ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι διαθέτει και night mode.

    «Επαγγελματική» ποιότητα λήψης και επεξεργασίας video

    Στον τομέα των videos, η λειτουργία Live Focus Video προσθέτει αίσθηση βάθους πεδίου, μέσω της θόλωσης φόντου, εστιάζοντας σε συγκεκριμένο θέμα, καθώς και επιπλέον εφέ. Με τη νέα λειτουργία Zoom in Mic, οι χρήστες μπορούν να απομονώσουν τον περιβάλλοντα ήχο και να εστιάσουν στο επιθυμητό θέμα, δυναμώνοντας την ένταση, ενώ η ανανεωμένη λειτουργία Super Steady σταθεροποιεί τη λήψη και είναι διαθέσιμη στη λειτουργία Hyperlapse για σταθερά time-lapse videos. Μετά την καταγραφή οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν το περιεχόμενο στη στιγμή απευθείας από το smartphone τους, χάρη στη λειτουργία Video Editor, ενώ για δημιουργούς που αποζητούν ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στο περιεχόμενο, το Adobe Rush διαθέτει μια προηγμένη σουίτα εργαλείων επεξεργασίας, πλέον μεγαλύτερης ακρίβειας με το S Pen.

    Το καλύτερο SPen που είδατε ποτέ

    Τα Samsung Galaxy Note 10 διαθέτουν επανασχεδιασμένο unibody S Pen, με τη βοήθεια του οποίου μπορούν να κρατήσουν σημειώσεις, να μετατρέψουν τα χειρόγραφά τους σε ψηφιακό κείμενο με το Samsung Notes και να το αποθηκεύσουν σε διαφορετικές μορφές αρχείων, όπως το Microsoft Word. Οι συσκευές διαθέτουν Super Fast Charging, που, με μόλις 30 λεπτά φόρτισης, κάνει την μπαταρία να διαρκεί μια ολόκληρη μέρα, ενώ το Galaxy Note10+ υποστηρίζει μέχρι και 45W ενσύρματης φόρτισης. Χάρη στο Wireless Powershare οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν ασύρματα τα Galaxy Watch, Galaxy Buds ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που υποστηρίζει το πρότυπο Qi, με το Wireless PowerShare που διαθέτει το Galaxy Note10 τους.

    Samsung-Galaxy-Note10-1

    Και ακόμη…

    Τα Samsung Galaxy Note 10 διευρύνει τις δυνατότητες του Samsung DeX, διευκολύνοντας τους χρήστες να δουλεύουν μέσω του smartphone τους και ενός PC ή Mac. Με μια απλή, συμβατή USB σύνδεση, οι χρήστες μπορούν να κάνουν drag and drop αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη και να χειριστούν τις αγαπημένες τους mobile εφαρμογές με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή τους, ενώ τα αρχεία τους παραμένουν ασφαλή στο smartphone τους με τη βοήθεια του Samsung Knox. Το S Pen του Galaxy Note10 διαθέτει Bluetooth Χαμηλής Κατανάλωσης Ενέργειας ώστε να διαρκεί περισσότερο, ενώ με την προσθήκη δυνατοτήτων χειρονομιών, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν συγκεκριμένες λειτουργίες της συσκευής. Με την παραχώρηση πρόσβασης στο SDK (Software Development Kit), οι developers μπορούν να δημιουργήσουν εξατομικευμένους ελέγχους που επιτρέπουν στους χρήστες να παίζουν ή να χρησιμοποιήσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές με χειρονομίες, ενώ η εφαρμογή Samsung Health βοηθά τους χρήστες να επιτύχουν τους στόχους ευεξίας τους χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για την καταγραφή των βιομετρικών τους δεδομένων και η πλατφόρμα Samsung Knox προστατεύει και ασφαλίζει τα δεδομένα. Τέλος, το Bixby, η πλατφόρμα νοημοσύνης της Samsung, προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη για να κάνει τη ζωή των χρηστών πιο εύκολη, πιο οργανωμένη και συνδεδεμένη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles