18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έυκαμπτη AMOLED οθόνη θα ενσωματώνει το Galaxy Note 3 της Samsung

    Φαίνεται πως η Samsung, θα ακολουθήσει περισσότερο συντηρητική γραμμή όσο αφορά στο μέγεθος της οθόνης του Galaxy Note 3, τουλάχιστον σε σχέση εκείνη του Sony Xperia Z Ultra που επιδεικνύει διαγώνιο 6,44 ιντσών. Έτσι, περιμένουμε την Κορεάτικη εταιρεία να ανακοινώσει το smartphone/ tablet της με οθόνη 5,99 ιντσών, ανάλυσης 1080p. Από την άλλη, η προσέγγιση της δεν θα είναι καθόλου συντηρητική όσο αφορά στην τεχνολογία της οθόνης, η οποία φημολογείται ότι θα είναι flexible AMOLED!

    Άλλοι λένε, ότι η εταιρεία ανάλογα την αγορά θα ανακοινώσει την κυκλοφορία του Galaxy Note 3 τόσο με AMOLED όσο και με LCD panel και έτσι, ακόμα τα πράγματα είναι συγχεχυμένα όσο αφορά στις πληροφορίες που έχουμε.

    Samsung-Youm-picture-1024x577

    Η παραγωγή του Galaxy Note 3 με την εύκαμπτη οθόνη θα ξεκινήσει τον Αύγουστο και θα εμφανιστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο, πιθανότατα στην έκθεση IFA 2013 στο Βερολίνο. Σύμφωνα με την ίδια αναφορά, η Samsung αποφάσισε να κάνει αυτή την κίνηση, και να επιλέξει αυτή την λύση για το Galaxy Note 3, αφότου διαπιστώθηκε ότι το ενδιαφέρον των χρηστών για το Samsung Galaxy S4 έπεσε. Αν και η ναυαρχίδα της εταιρείας ξεκίνησε δυναμική, με 10 εκατομμύρια συσκευές να παραδίδονται, η ζήτηση για το Galaxy S4 φαίνεται πως έχει μειωθεί σημαντικά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles