21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Note 3 επίσημα και σε rose gold και κόκκινο

    Είχαν διαρρεύσει (στο περίπου) πριν λίγες ημέρες και να που τώρα γίνονται και επίσημα. Ο λόγος για τα νέα χρώματα στα οποία θα είναι διαθέσιμο το Samsung Galaxy Note 3 και είναι το “χρυσορόζ” (rose gold) και το κόκκινο, όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία που ακολουθεί.

    samsung-galaxy-note-3-red-rose-gold

    Νέες επιλογές, λοιπόν, για τους fans του phablet των Κορεατών, που μπορεί να διαθέτει αρκετά υψηλή τιμή αγοράς, ωστόσο, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών χρηστών (ανδρών και γυναικών) με τα specs που ενσωματώνει και την “έξυπνη” χρήση της γραφίδας S-Pen, σε συνδυασμό με τα πολύ χρήσιμα software features που του προσφέρει η Samsung.

    Και καθώς για πολλούς σήμερα το κινητό θεωρείται και fashion accessory μεταξύ όλων των άλλων, οι νέες χρωματικές επιλογές που ανακοίνωσε η κορεατική εταιρεία για το Samsung Galaxy Note 3 τολμούμε να ισχυριστούμε ότι εξυπηρετούν και αυτό το σκοπό.

    Οι νέες χρωματικές αποχρώσεις του Samsung Galaxy Note 3 θα είναι διαθέσιμες αργότερα μέσα στο μήνα που διανύουμε αρχικά στην Κίνα, ενώ, αργότερα, θα κυκλοφορήσουν και στον υπόλοιπο κόσμο, χωρίς να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό. Εσείς θα προτιμούσατε μία από τις νέες αποχρώσεις της συσκευής;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles