21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Να πώς δοκιμάζει η Samsung τα Galaxy Note 4, για να αποφύγει το δικό της… Bendgate (vid)

    Στον απόηχο του #Bendgate σχετικά με τo iPhone 6 Plus, η “ανταγωνίστρια” Samsung δημοσιεύει ένα video, ώστε να μας πείσει για την αντοχή του δικού της phablet, του Galaxy Note 4, το οποίο κυκλοφορεί στην αγορά τις επόμενες ημέρες.

    Η συσκευή, όπως και όλες οι προηγούμενες των Κορεατών, φαίνεται ότι περνάει από σκληρά tests αντοχής, που περιλαμβάνουν ένα three-point bend test, καθώς και ένα ακόμη στο οποίο προσομοιώνεται το… κάθισμα ενός ανθρώπου 100 κιλών πάνω στη συσκευή για πολλές συνεχείς φορές.

    samsung-galaxy-note-4-bend-test

    Σύμφωνα με τη Samsung, η ανθεκτικότητα του Galaxy Note 4 οφείλεται στο μεταλλικό σκελετό, αλλά και στη χρήση μαγνήσιου, όπως και στον τρόπο που όλα τα υλικά είναι “δεμένα” στη συσκευή. Αυτός ο μεταλλικός σκελετός, ωστόσο, είναι που έφερε …“θύελλα” συζητήσεων τις προηγούμενες μέρες καθώς, όπως διαπίστωσαν οι πρώιμοι κάτοχοι Note 4 στην Κορέα, το κενό ανάμεσα σ’ αυτόν και την οθόνη της συσκευής είναι τόσο μεγάλο, ώστε κανείς μπορεί να χωρέσει ακόμη και μία… πιστωτική κάρτα.

    Ας επιστρέψουμε όμως στο ζήτημα της… αντοχής του Samsung Galaxy Note 4 και τα test δοκιμής της κορεατικής εταιρείας, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο video που ακολουθεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles