14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Note 8: Διέρρευσε η μπαταρία του

    Μπορεί για οποιαδήποτε άλλη συσκευή, να μην αποτελούσε “είδηση”… όμως για το Note 8 φυσικά και είναι.

    Η συσκευή πρέπει να αποτελέσει το διάδοχο που θα αφήσει πίσω μια για πάντα το φιάσκο του Note 7 και της μπαταρίας του. Έτσι, η Samsung ακολουθεί τη σίγουρη και ασφαλή λύση, παρ’ ότι ξέρει πως αυτό θα έχει επιπτώσεις στην αυτονομία του Note 8.

    samsung galaxy note 8 battery

    Ο @evleaks διέρρευσε τη μπαταρία του Note 8 που θα έχει χωρητικότητα 3.300mAh, δηλαδή θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από του S8 (3.000mAh) αλλά μικρότερη αυτής του S8+ (3.500mAh). Θυμίζουμε ότι η μπαταρία του Note 7 είχε επίσης χωρητικότητα 3.500mAh, ενώ “μειώθηκε” στα 3.200mAh στο Note FE.

    Παρ’ ότι, λοιπόν, δε θα είναι μια μεγάλη μπαταρία, η Samsung δείχνει ότι ξέρει πώς να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας των συσκευών της και να πλησιάσει το πολυπόθητο 24ωρο χωρίς φόρτιση. Η AMOLED οθόνη, φυσικά, βοηθά πολύ στην περιπτωση αυτή… Το Note 8 υπενθυμίζουμε ότι θα παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Αυγούστου.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles