13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Note 8. Θα το γνωρίσουμε τέλη Σεπτεμβρίου στα 999 ευρώ

    Το Samsung Galaxy Note 8 αναμένεται να είναι το πιο ακριβό smartphone της κορεατικής εταιρείας, έως τώρα, με τις πληροφορίες να το θέλουν να κοστολογείται στα 999 ευρώ.

    samsung galaxy note 8 logo

    Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να έχει ήδη ανακοινώσει η Samsung σε συνεργάτες της. Η συσκευή αναμένεται να έχει μέγεθος 6,3 ίντσες, το ίδιο edge-to-edge design, 18.5:9 aspect ratio στην AMOLED οθόνη της, ενώ θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου. Και αυτή θα διαθέτει Exynos 8895 και Snapdragon 835 επεξεργαστές και ακόμη 6GB RAM, dual cameras 12MP και μπαταρία 3.300mAh. Θα υποστηρίζεται η δυνατότητα DeX, θα υπάρχει μία βελτιωμένη S-Pen, ενώ o αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων παραμένει στο πίσω μέρος -δεξιά από το flash και το heart rate sensor- καθώς δε φαίνεται να λειτουργεί αξιόπιστα κάτω από την οθόνη στις δοκιμές που έχει κάνει η Samsung.

    Το Galaxy Note 8, ένα μοντέλο με το οποίο οι Κορεάτες θέλουν να “ξορκίσουν” ό,τι έφερε το Note 7, είναι σίγουρα ένα μεγάλο “στοίχημα” γι’ αυτούς και μένει να δούμε αν θα το κερδίσουν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles