19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Στις 4 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται το Samsung Galaxy Note 3;

    Το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy Note 3 θα ανακοινωθεί σε μία ειδική εκδήλωση Samsung Unpacked στις 4 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από μία πηγή που έχει εσωτερική πληροφόρηση σχετικά με τα σχέδια της Samsung. Η σχετική εκδήλωση, θα λάβει χώρα στο Βερολίνο, στην Γερμανία κατά την διάρκεια της έκθεσης IFA 2013. Αν θυμάστε, το πρώτο Galaxy Note παρουσιάστηκε στην IFA 2011 ενώ το Galaxy Note II παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση Samsung Unpacked τον περασμένο Σεπτέμβριο, δύο μόλις μέρες πριν ανοίξεις τις πύλες της η γνωστή έκθεση.

    Η Samsung βασίζει πολλά στην συγκεκριμένη συσκευή, αφού η ζήτηση για το Samsung Galaxy S4, μετά και την παράδοση 10 εκατομμυρίων τεμαχίων τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του, έχει πέσει δραματικά. Πάντως, τα πράγματα δεν αναμένεται να είναι απλά για την Sammy, αφού το Galaxy Note 3 αναμένεται αυτή την φορά να έχει τρομερό ανταγωνισμό από συσκευές όπως το Sony Xperia Z Ultra ή τα φημολογούμενα phablets των HTC (T6, αναμένεται να είναι μία μεγαλύτερη έκδοση του HTC One) και Nokia.

    Samsung-Galaxy-Note-3

    Όσο αφορά στο hardware του Galaxy Note 3 αναμένεται να διαθέτει οθόνη – πιθανότατα flexible AMOLED display – με διαγώνιο 5,99 ιντσών ανάλυσης 1080p, Qualcomm Snapdragon 800 SoC με τέσσερις πυρήνες Krait 400 χρονισμένους στα 2,3GHz και Adreno 330 GPU, 2GB RAM και κάμερα 13 MPixel.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles