18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy Note8: Ξεκινά η προπαραγγελία σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

    Στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ έρχεται από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, το πολυαναμενόμενο Smartphone Samsung Galaxy Note8, με οθόνη ‘χωρίς όρια’, προηγμένο SPen και αναγνώριση ίριδας, που παρουσιάστηκε χθες στην Νέα Υόρκη. Όσοι ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν πρώτοι, μπορούν να το προπαραγγείλουν έως και τις 14 Σεπτεμβρίου, σε μαύρο και χρυσό, στις ιστοσελίδες της COSMOTE και της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Με την προπαραγγελία, θα πάρουν δώρο την ειδική βάση DeX Station, αξίας 149,90€, που μετατρέπει το Samsung Galaxy Note8 σε υπολογιστή.

    COSMOTE-GERMANOS-Samsung-Galaxy-Note-8

    Με κομψό σχεδιασμό χάρη στα premium υλικά του –οθόνη Gorilla Glass 5 και αλουμίνιο σειράς 7000- το Samsung Galaxy Note8 είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, ενώ έχει λάβει πιστοποίηση IP68 για την ανθεκτικότητά του. Διαθέτει οθόνη κυρτών άκρων 6.3″ QHD+ sAMOLED, τη λεγόμενη οθόνη ‘χωρίς όρια’, που προσφέρει βέλτιστη εμπειρία προβολής, ενώ είναι εξοπλισμένο με το προηγμένο SPen, με ακόμη πιο λεπτή άκρη και μεγαλύτερη ευαισθησία πίεσης. Το SPen επιτρέπει να κρατούνται σημειώσεις έως 100 σελίδες ακόμη και με σβηστή οθόνη, είναι ελαφρύ και δεν χρειάζεται φόρτιση. Η νέα κάμερα διπλού φακού – 12MP του Note8 έγινε ακόμα πιο έξυπνη με διπλό OIS και ευρύ διάφραγμα, ώστε να καταγράφει καθαρές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, η συσκευή προσφέρει τη δυνατότητα για ξεκλείδωμα μέσω αναγνώρισης της ίριδας του χρήστη, για ενισχυμένη ασφάλεια.

    Υποστηρίζοντας την τεχνολογία 4G+, το νέο Samsung Galaxy Note8 με μνήμη RAM στα 6GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στα 64GB, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορες ταχύτητες πλοήγησης στο Internet έως 375Mbps, μέσα από το 4G+ δίκτυο της COSMOTE, που καλύπτει ήδη το 86% του πληθυσμού της χώρας. Με το κορυφαίο Samsung Galaxy Note8, η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συνεχίζουν να εμπλουτίζουν την μεγαλύτερη γκάμα 4G Smartphones που διαθέτουν στην ελληνική αγορά.

    Το Samsung Galaxy Note8 θα είναι διαθέσιμο στις 15 Σεπτεμβρίου σε όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στα e-shops www.cosmote.gr και www.germanos.gr. Οι καταναλωτές μπορούν να το αποκτήσουν στα 1029€ ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE, με έως 36 άτοκες δόσεις και να το συνδυάσουν με τo αξεσουάρ που τους ταιριάζει, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles