18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy On7 & On5. Nέα σειρά entry-level smartphones με premium χαρακτηριστικά!

    H Samsung χτυπάει σε όλα τα μέτωπα, καθώς μπορεί οι high-end συσκευές της να συγκεντρώνουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι η γνωστή εταιρεία δεν ασχολείται και με τις υπόλοιπες κατηγορίες κινητών τηλεφώνων. Όπως έγινε γνωστό, η κορεατική εταιρεία ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά τα πρώτα smartphones της σειράς On, ένα νέο Galaxy brand, στο οποίο θα “πρωταγωνιστούν” entry-level low-end κινητά, τα οποία όμως θα διαθέτουν αρκετά premium χαρακτηριστικά.

    Galaxy On7 (2)

    Οι δύο πρώτες συσκευές που θα κυκλοφορήσουν θα είναι το Samsung Galaxy On7 και το Samsung Galaxy On5. Μάλιστα, για το Galaxy On7 έχουμε ήδη τα επιβεβαιωμένα tech specs του (για το On5 δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη αλλά φανταζόμαστε ότι θα μοιράζονται πολλά κοινά στοιχεία). Συγκεκριμένα, το dual-SIM Galaxy On7 θα διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών με TFT display και ανάλυση στα 720p, ενώ οι διαστάσεις του θα είναι στα 151.8×77.5×8.2 mm) και βάρος στα 172 γραμμάρια. Galaxy On7 (1)

    Στην “καρδιά” του Galaxy On7 θα βρίσκεται ένας quad-core επεξεργαστής στα 1.2GHz (ενδεχομένως ο Exynos 3745), ο οποίος θα συνοδεύεται από 1.5GB μνήμης RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου (4.9GB διαθέσιμα στον user), ενώ επιπλέον θα διαθέτει main camera στα 13MP και selfie cam στα 5MP με μπαταρία που διαθέτει χωρητικότητα στα 3.000mAh. Μάλιστα. σε μία προσπάθεια να χαρίσει ένα περισσότερο premium feeling στη συσκευή της, το Galaxy On7 και & On5 θα φέρει μία faux δερμάτινη επικάλυψη στο πίσω τμήμα του.

    Galaxy On7 (2b

    Αν και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε την τιμή τους, υπολογίζεται ότι θα κοστίζουν κάτω από το ψυχολογικό όριο των 200$ και σε πρώτη φάση θα κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά της Κίνας, όπου η Samsung επιθυμεί με τις συγκεκριμένες low-budget συσκευές να προκαλέσει την παντοκρατορία της Xiaomi στην κατηγορία των οικονομικών smartphones.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles