21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S III mini στις 4 ίντσες. Έρχεται! Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του

    Update: Να που λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση για την παρουσίαση του Samsung Galaxy S III mini αύριο, διαρρέουν και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά από το Γερμανικό site MobileGeeks.de.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα λοιπόν, η midrange έκδοση του Samsung Galaxy S III στις 4 ίντσες θα «φοράει» Android Jelly Bean «προσαρμοσμένο» με το TouchWiz UI της Samsung. Ο επεξεργαστής θα είναι διπύρηνος, χρονισμένος στο 1 GHz, η RAM στο 1GB και η μπαταρία στα 1500 mAh. Η Super AMOLED οθόνη θα έχει ανάλυση 800 x 480 pixels και η κάμερα θα είναι στα 5MP με αυτόματη εστίαση και LED Flash. Η μπροστινή κάμερα για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, θα είναι ανάλυσης VGA. Σύμφωνα με τους Γερμανούς, η τιμή θα είναι στα 399 ευρώ.

    Όλα τα παραπάνω, θα επιβεβαιωθούν αύριο. Τι πιστεύετε, όμως; Το Samsung Galaxy S III mini, θα είναι η ευκαιρία για όσους δεν μπορούμε να πάρουμε το «κανονικό», να κρατήσουμε στα χέρια μας κάτι «μικρότερο»;

    Αυτή είναι και μία… σύγκριση μεγέθους για τις δύο συσκευές

    Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου νωρίτερα στην Κορέα, η Samsung επιβεβαιώνει την άμεση κυκλοφορία του Samsung Galaxy S III mini στην Ευρώπη. Ο JK Shin, επικεφαλής της Samsung Mobile Communciations δεν έδωσε ιδιαίτερες λεπτομέρειες για την συσκευή, αλλά υποψιαζόμαστε ότι οι μόνες της διαφορές δεν είναι μόνο στη μικρότερη διαγώνιο στην οθόνη. Κάτι που θα πρέπει να το επιβεβαιώσουμε τις επόμενες μέρες.

    Ο Shin λοιπόν μίλησε για την απόφαση της Samsung να καλύψει μία ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση σε 4 ιντσών συσκευές, ειδικά στην Ευρώπη. Γιατί, όμως, ένα Galaxy S III mini; Και μάλιστα, τόσο εσπευσμένα, σε μία αγορά, όπως της Γερμανίας; Οι κακεντρεχείς λένε για να προλάβει η Samsung την ανακοίνωση της Apple για το iPad mini. Εμείς πιστεύουμε γιατί μπορεί να κυκλοφορεί διάφορες συσκευές η Samsung, γιατί μπορεί να τις κατασκευάζει και γιατί καλό είναι να υπάρχουν οικονομικότερες και μικρότερες επιλογές στην αγορά.

    Συμφωνείτε;

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    11 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles