18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S10 5G Hands-on @MWC 19! «Γνωρίστε το πρώτο της Samsung, στη νέα εποχή»!

    Στο Galaxy Unpacked 2019 event της Samsung είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τρία μοντέλα της οικογένειας των S10 (e, core και Plus), με τη Samsung να ανακοινώνει επίσης και ένα 5G μοντέλο, το οποίο θα είναι το τέταρτο της… παρέας. Σε σύγκριση με τα 4G ξαδελφάκια του, το S10 5G θα ενσωματώνει μια σειρά από 5G-specific features που αναμένεται να εκτινάξουν την παραγωγικότητα του χρήστη του, απέχοντας έτη φωτός από την εμπειρία χρήσης που προσφέρει το 4G.

    Samsung S10 5G (2)

    To S10 5G έρχεται με οθόνη στις 6.7 ίντσες (1440×3040 pixels) με 19:9 aspect ratio, με την τεχνολογία Dynamic AMOLED να προσφέρει ένα απίστευτα «ζεστό» και «eye-candy» αποτέλεσμα. Όσον αφορά το εσωτερικό του, το octa-core Exynos 9820 (τεχνολογία κατασκευής στα 8nm) chipset σε συνδυασμό με 8GB RAM δηλώνει πανέτοιμο να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις του νέου πρότυπου επικοινωνίας. Μια ειδοποιός διαφορά σε σύγκριση με τα 4G-based μοντέλα είναι ότι έρχεται με 4 κάμερες αντί για τρείς, με το camera setup του να προσφέρει έναν wide φακό με ανώτερη ποιότητα στα 12MP, έναν τηλεφακό στα 12MP, έναν υπερευρυγώνιο στα 16MP και… last but not least, μία ToF camera, η οποία αποτελεί και το πρόσθετο στοιχείο που διαθέτει το S10 5G σε σχέση με τα 4G μοντέλα.

    Samsung S10 5G (4)

    Η Samsung ανακοίνωσε ότι το 5G μοντέλο της θα είναι διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στο 2019, (το launch του προφανώς και επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό και από τις προθέσεις των παρόχων κινητής τηλεφωνίας) και μία γεύση από αυτό μπορείτε να πάρετε στο hands-on video που σας ετοιμάσαμε από το MWC της Βαρκελώνης…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles