13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S10. Νέα hot διαρροή για τα specs του (με bonus επιπλέον πληροφορίες για το foldable smartphone)

    Διέρρευσαν κάποιες νέες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S10, που, όπως φαίνεται, θα λανσαριστεί από τη Samsung το Φεβρουάριο του 2019. Λίγους μήνες αργότερα, μάλιστα, θα κυκλοφορήσει και η 5G έκδοσή του, μαζί με το foldable smartphone της εταιρείας.

    Samsung-Galaxy-S10

    Όπως έχουμε ξαναγράψει, ετοιμάζονται τρεις εκδόσεις της συσκευής: μία περισσότερο …entry level και δύο premium. Η νέα πρόταση θα είναι διαθέσιμη αρχικά σε μαύρο, λευκό, κίτρινο και πράσινο χρώμα, χωρίς, πάντως, να προσφέρονται όλες οι χρωματικές επιλογές σε όλες τις αγορές. Κάποιες εκδόσεις θα διαθέτουν μάλιστα gradient design, ενώ, στους επόμενους μήνες από την κυκλοφορία του, ίσως δούμε ακόμη περισσότερα χρώματα. Η συσκευή θα διαθέτει επιπλέον LED Flip και Protective covers.

    Το Samsung Galaxy S10 θα είναι, βέβαια, και το πρώτο smartphone της εταιρείας με in-screen fingerprint sensor, στις premium εκδόσεις του, που θα έχουν διαστάσεις 5,88 και 6,44 ίντσες. Το entry-level μοντέλο θα διατεθεί και αυτό στις 5,8 ίντσες.

    Τέλος, διέρρευσαν κάποιες πληροφορίες και για το “Galaxy F” foldable smartphone. Θα διαθέτει 512GB αποθηκευτικό χώρο ενώ θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο σε ασημί και μαύρο χρώμα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles