15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S10: Ο CEO της εταιρείας επιβεβαιώνει ότι θα έρθει με σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές

    Οι διαρροές για το επόμενο σημαντικό μοντέλο της σειράς “Galaxy” της Samsung, S10, συνεχίζονται και, τώρα, ήρθε η ώρα να πάρει θέση ο CEO της Samsung Mobile, σημειώνοντας κάτι που θα ευχαριστήσει αρκετά τους fans της εταιρείας.

    Μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης στην Κίνα, πριν από λίγες ημέρες, ο επικεφαλής του τμήματος mobile της κορεατικής εταιρείας σημείωσε ότι η επόμενη σειρά ναυαρχίδων της θα έχει “πολύ σημαντικές αλλαγές”, όσον αφορά το design της σε σύγκριση με τα προηγούμενα κορυφαία μοντέλα Galaxy S9 και Galaxy Note 9.

    Galaxy-S10-trio-to-bring-very-significant-design-changes-according-to-CEO

    Σε ξεχωριστό σημείωμα, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αναφέρει ότι το νέο Samsung Galaxy S10 θα διατεθεί σε νέα “εκπληκτικά” χρώματα, κάτι που σχετίζεται και με πρόσφατες φήμες ότι η Samsung θα προσπαθήσει να “απαντήσει” στις αποχρώσεις της Huawei και των μοντέλων της σειράς P20.

    Έτσι, η Samsung φαίνεται ότι σκέφτεται τώρα να κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο σε εννέα διαφορετικές αποχρώσεις, μεταξύ και των οποίων το -αγαπημένο των fans- Emerald Green που είχαμε δει για τελευταία φορά το 2015 στο Galaxy S6 Edge.

    galaxy-s6-edge-in-emerald-green

    Όσον αφορά το τι μπορεί να αναμένουμε γενικά από τη σειρά Galaxy S10, το μεγαλύτερο από τα τρία αναμενόμενα smartphones θα κυκλοφορήσει με συνολικά πέντε κάμερες (τρεις πίσω και δύο μπροστά), ενώ τα άλλα δύο, πιθανότατα, θα έχουν single αισθητήρα στην εμπρόσθια κάμερα και dual στην κεντρική. Και τα τρία μοντέλα, ωστόσο, θα τροφοδοτούνται από τον επεξεργαστή Exynos 9820.

    Τα τρία Samsung Galaxy S10 αναμένεται να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο του στο MWC 2019 το Φεβρουάριο και να κυκλοφορήσουν το Μάρτιο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles