18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S23: Απόκτησέ το τώρα με την σφραγίδα των Public!

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

    Η Samsung παρουσίασε τα νεότερα flagship smartphones της, που δεν είναι άλλα από τα κορυφαία Galaxy S23. Φέτος, η εταιρεία καινοτομεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά ενσωματώνοντας βελτιώσεις που εκτοξεύουν την εμπειρία του χρήστη. Δεν έχει σημασία ποιο από τα τρία smartphones θα επιλέξεις, το επικό υβρίδιο Galaxy S23 Ultra, την ιδανική μεσαία πρόταση Galaxy S23+, ή το πιο οικονομικό Galaxy S23, όποια και αν είναι η προτίμηση σου μπορείς να απευθυνθείς στους ειδικούς των PUBLIC, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να συνοδεύσεις το νέο σου smartphone με όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για μία ακόμα πιο κορυφαία εμπειρία.

    Τα νέα μοντέλα Samsung Galaxy S23 είναι στα Public.cy και θα βοηθήσουν κάθε χρήστη που θα τα κάνει δικά του να απελευθερώσει τις δυνατότητες και τη δημιουργικότητα του, ενώ παράλληλα θα του προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας. Ο νέος επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy σχεδιάστηκε για να προσφέρει υψηλές επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, ο οποίος σε συνδυασμό με τα 8GB RAM και τα 256GB αποθηκευτικού χώρου σου προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσεις όλα τα αρχεία και τις εφαρμογές σου. Επιπλέον το μεγαλύτερο σύστημα ψύξης που διαθέτουν τα μοντέλα Samsung Galaxy S23 εξασφαλίζει αδιάκοπο gaming χωρίς τον φόβο της υπερθέρμανσης.

    Samsung Galaxy S23 Camera: Η τεχνολογία Nightography κλέβει την παράσταση

    Αυτό που κάνει τα Samsung Galaxy S23 να ξεχωρίζουν από τους προκατόχους τους, εκτός από τα παραπάνω, είναι τα συστήματα καμερών τους και κυρίως η προηγμένη τεχνολογία κάμερας Nightography. Όλα τα μοντέλα της σειράς αξιοποιούν τεχνολογία AI για να δημιουργούν σχεδόν κινηματογραφικά βίντεο, επιτρέποντας ταυτόχρονα τη λήψη φωτογραφιών ασύγκριτα υψηλής ποιότητας. Χάρη στην τεχνολογία που χρησιμοποιούν, προσαρμόζονται σε σχεδόν οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού, στοχεύοντας στη μέγιστη απόδοση περιεχομένου.

    Γιατί Samsung Galaxy S23 από τα Public;

    Κάπου εδώ αναρωτιέσαι γιατί στα Public; Αρχικά, γιατί τα Public διαθέτουν ειδικές ομάδες που ξέρουν από τεχνολογία και μπορούν να σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις ακόμα και το έξυπνο μπρελόκ σου! Εκτός από την διετής εγγύηση που σου παρέχει η Samsung, ο κορυφαίος omnichannel retailer σου προσφέρει τη δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης μέσω της υπηρεσίας Safety Net, έτσι ώστε να νιώθεις σίγουρος για την αγορά σου!

    Αγόρασε τώρα το νέο Samsung Galaxy S23 από τα Public και ζήσε επικές στιγμές μαζί του!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles