15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S23: Οι προ-παραγγελίες για τη νέα premium σειρά ξεκίνησαν στα Public!

    Τα Public μοιράζονται το πάθος των καταναλωτών για την τεχνολογία, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προ-παραγγείλουν τώρα ένα από τα τρία ολοκαίνουργια μοντέλα Samsung Galaxy S23 που παρουσιάστηκαν την 1η Φεβρουαρίου 2023! Πρόκειται για τα μοντέλα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23.

    Με κάθε προ-παραγγελία από τη σειρά Samsung Galaxy S23 στο Public.gr, οι καταναλωτές επωφελούνται διπλά, με την έξυπνη δυνατότητα Double-Up Storage: Για παράδειγμα, προ-παραγγέλνοντας μια συσκευή S23  με χωρητικότητα 128GB από τα Public, οι καταναλωτές λαμβάνουν την ίδια έκδοση με διπλάσια χωρητικότητα, δηλαδή 256GB – και μάλιστα στην ίδια ακριβώς τιμή! Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από 100€ επιπλέον κουπόνι, επιστρέφοντας την παλιά τους συσκευή.

    Τα νέα μοντέλα Samsung Galaxy S23 έρχονται στα Public για να απελευθερώσουν τις δυνατότητες και τη δημιουργικότητα κάθε χρήστη, να του επιτρέψουν να δημιουργήσει εξαιρετικό, σχεδόν ζωντανό, περιεχόμενο και τον βοηθήσουν να απολαύσει την απόλυτη εμπειρία gaming. Διαθέτοντας προηγμένη κάμερα τεχνολογίας Nightography, η καινοτόμα σειρά Samsung Galaxy S23 αξιοποιεί τεχνολογία AI για να δημιουργήσει απαράμιλλα, σχεδόν κινηματογραφικά βίντεο, επιτρέποντας ταυτόχρονα τη λήψη φωτογραφιών ασύγκριτα υψηλής ποιότητας. Οι συσκευές Samsung Galaxy S23 διαθέτουν τεχνολογία που προσαρμόζεται σχεδόν σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού, στοχεύοντας στη μέγιστη απόδοση περιεχομένου. Παράλληλα, οι βελτιωμένες δυνατότητες νυχτερινής λήψης αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο η σειρά Galaxy S βελτιστοποιεί τις φωτογραφίες, σε οποιοδήποτε περιβάλλον κι αν βρεθεί ο χρήστης.

    Με κάθε αγορά συσκευής Samsung Galaxy S23, τα Public προσφέρουν στους καταναλωτές  τη δυνατότητα εξόφλησης σε έως 36 δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, με το πρόγραμμα χρηματοδότησης Flex Pay. Ο κορυφαίος omnichannel retailer  προσφέρει επίσης εγγύηση τεχνικής κάλυψης για ένα χρόνο μετά την αγορά, από έμπειρους τεχνικούς της iRepair, ο οποίοι είναι έτοιμοι να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει. Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας BOX NOW, τα Public δίνουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να παραλάβουν οποιαδήποτε στιγμή τους εξυπηρετεί, σε ένα από τα 1.200 του δικτύου Lockers της BOX NOW σε όλη την Ελλάδα!

    Αντίστοιχα, οι επαγγελματίες που δικαιούνται απαλλαγή από τον Φ.Π.Α. 24% μπορούν να προμηθευτούν τη συσκευή Samsung Galaxy S23 που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους, μέσα από το πρόγραμμα VAT Free για επαγγελματίες.

    Οι προ-παραγγελίες για την πιο premium εμπειρία smartphone με την υπογραφή της Samsung είναι γεγονός – φυσικά στα Public, τον κορυφαίο προορισμό τεχνολογίας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles