23.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S24: Έρχεται τον Ιανουάριο με Live Translate και Generative Edit

    Η σειρά Samsung Galaxy S24 φημολογείται ότι θα αποκαλυφθεί στις 17 Ιανουαρίου και πρόσφατες διαρροές μας έχουν προσφέρει μια πρώτη γεύση σχετικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε.

    Τα Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra λέγεται ότι θα αποτελούν τα πιο “έξυπνα” ΑΙ κινητά που έχουμε δει από την εταιρεία, καθώς η τελευταία διαρροή αποκάλυψε 2 AI-powered features – τα Live Translate και Generative Edit.

    Όπως αποκαλύπτει σχετική ανάρτηση από τον χρήστη του X Arsene Lupin, το Live Translate υποδηλώνει ότι η επεξεργασία θα πραγματοποιηθεί στη συσκευή, βοηθώντας το χρήστη να επικοινωνεί σε διαφορετικές γλώσσες σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας μια συσκευή S24. Το Generative Edit είναι σε γενικές γραμμές η απάντηση της Samsung στο Magic Editor της Google, το οποίο θα απαιτεί λογαριασμό Samsung και ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει, πράγμα που σημαίνει ότι η επεξεργασία πιθανότατα θα γίνεται στο cloud. Παράλληλα, αναφέρονται τρία ακόμη features -τα Nightography Zoom, High Resolution και Screen Display, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται αν αυτά τα τρία θα χρησιμοποιούν ΑΙ.

    Το High Resolution θα επιτρέπει στο χρήστη να τραβήξει φωτογραφίες στην υψηλότερη ανάλυση που υποστηρίζεται από την κύρια κάμερα του τηλεφώνου, δηλαδή 50MP στα S24 και S24+ και 200MP στο S24 Ultra. Το Nightography είναι ένα χαρακτηριστικό που ήδη είναι γνωστό από προηγούμενα μοντέλα, ενώ το Screen Display επιβεβαιώνει μια «πιο επίπεδη οθόνη» για το S24 Ultra και «μεγαλύτερες και φωτεινότερες οθόνες» στα S24 και S24+ σε σύγκριση με τους προκατόχους τους. Η φημολογούμενη κυκλοφορία της σειράς Samsung Galaxy S24 απέχει λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες. Οπότε αναμένεται να ακούσουμε περισσότερα για τις “ναυαρχίδες” του κορεατικού ομίλου για το 2024 τις επόμενες ημέρες.

    Διαβάστε επίσης:

    Κι εγένετο το… Xiaomi SU7! Το Xiaomi Car είναι πλέον γεγονός και… με τη βούλα!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles