22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy S4 Active: το «πολύ σκληρό για να πεθάνει» Galaxy S4

    Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Samsung, εκείνη η εκδοχή του Samsung Galaxy S4 που θα χρησιμοποιείται από όλους εκείνους που βασανίζουν τις συσκευές τους. Το Samsung Galaxy S4 Active.

    GS4-Active_008

    Η συσκευή έχει όλα όσα αγαπάτε στο Samsung Galaxy S4: τον τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,9 GHz, την μπαταρία στα 2600mAh, την οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p και όλα τα άλλα. Σε μία «συσκευασία» όμως, που είναι εξαιρετικά ανθεκτική στη σκόνη και το νερό (IP67) που σας επιτρέπει να ρίξετε τη συσκευή αυτή σε νερό βάθους μέχρι ένα μέτρο, μέχρι και για 30 λεπτά. Κανονικό μπάνιο σχεδόν.

    GS4-Active_009

    Απ’ ότι μας ενημερώνει η Samsung, η κάμερα στα 8 MP διαθέτει Aqua Mode για την λήψη των καλύτερων υποβρύχιων φωτογραφιών με την Galaxy S4 Active συσκευή σας, ενώ για τις δύσκολες στιγμές, η κάμερα αυτή μετατρέπεται σε ένα αρκετά ισχυρό LED φακό, για να φωτίζει το δρόμο σας. Αν αναρωτιέστε για την διαθέσιμη μνήμη του, αυτή θα είναι τα 16GB, μνήμη που θα μπορείτε να επεκτείνετε με κάρτα microSD.

    GS4 Active_001

    Η Samsung δεν μας ενημερώνει αν η μπαταρία του Samsung Galaxy S4 Active αφαιρείται όπως και στο συμβατικό Galaxy S4, αλλά θα το διαπιστώσουμε με το που θα το πάρουμε στα χέρια μας. Πότε; Αρχικά θα κάνει την εμφάνισή του στο Λονδίνο, στο event της 20ης Ιουνίου που έχει οργανώσει η Samsung για να δείξει όλες τις Galaxy και ATIV συσκευές της. Η διάθεση του τηλεφώνου που θα κυκλοφορήσει σε γκρι, μπλε και πορτοκαλί θα ξεκινήσει σε Ηνωμένες Πολιτείες και Σουηδία αρχικά, αυτό το καλοκαίρι. Και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες χώρες. Τιμή; Μάλλον θα μπορέσουμε να σας πούμε μετά την 20η Ιουνίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles