22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Με πρόβλημα στην μπαταρία αρκετοί χρήστες του Samsung Galaxy S4

    Από ότι φαίνεται η Samsung έχει προβλήματα με την μπαταρία του Galaxy S4, τουλάχιστον σε αυτά που κυκλοφόρησαν στην Ευρώπη. Δεν μιλάμε βεβαίως για το σύνολο των συσκευών, αλλά για ένα ποσοστό.

    Η εταιρεία πάντως αναγνώρισε ότι όντως υφίσταται κάποιο πρόβλημα, και ανακοίνωσε, ότι εφόσον διαπιστωθεί πρόβλημα με την μπαταρία του S4, θα αντικατασταθεί άμεσα και δωρεάν. Αρκετοί χρήστες άρχισαν να επιστρέφουν τα Galaxy S4 στους παρόχους από όπου τα προμήθευτηκαν, εκφράζοντας παράπονα για υπερθέρμανση, για σημαντική μείωση της αυτονομίας ή ακόμα και αύξηση του όγκου της μπαταρίας!

    samsung-galaxy-s4-smartphone

    Περίπου έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του Galaxy S4 και ορισμένοι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας αναφέρουν ότι το 30% των πελατών τους επιστρέφουν το Galaxy S4 κάνοντας τέτοιου είδους παράπονα!

    samsung-galaxy-s4-BATTERY2

    Εκπρόσωπος της Samsung, σε σχετική δήλωση στο site Trusted Reviews έκανε γνωστό ότι η Samsung γνωρίζει το πρόβλημα και πως οι μπαταρίες όσων αντιμετωπίζουν πρόβλημα, θα αντικατασταθούν δωρεάν.

    Πιο συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της Samsung, έκανε την εξής δήλωση: “Είμαστε ενήμεροι για το θέμα, το οποίο φαίνεται να επηρεάζει περιορισμένο αριθμό πελατών. Ζητάμε από όλους τους ενδιαφερόμενους πελάτες να επισκεφθείτε το πλησιέστερο κέντρο εξυπηρέτησης της Samsung Electronics, για να λάβουν μια μπαταρία αντικατάστασης δωρεάν. Παραμένουμε δεσμευμένοι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης για τους πελάτες μας“.

    Όσοι από εσάς έχετε το συγκεκριμένο κινητό στην κατοχή σας, έχετε διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία του;

    Related Articles

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles