13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S4 Google Edition “τρέχει” Android 4.3

    Υπάρχουν πολλοί λόγοι να αγοράσει κάποιος το Samsung Galaxy S4 Google Edition και ένας από αυτούς είναι ότι ο κάτοχος του μπορεί να απολαμβάνει την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, όποτε γίνει διαθέσιμη.

    Από ότι φαίνεται, η έκδοση 4.3 του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος της Google βρήκε τον δρόμο της προς την συσκευή της Samsung, έστω και αν πρόκειται για έκδοση που διέρρευσε (τα screenshots από το benchmark Antutu στο οποίο παρεμπιπτόντως “σκόραρε” 27352, αποκαλύπτουν ότι το τεστ πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουλίου).

    S4_4.3

    Η έκδοση του Android 4.3 που διέρρευσε είχε την ονομασία JWR66V, ενώ μία ακόμη που κυκλοφορεί στο Internet είναι η JWR66N. Οι βελτιώσεις της πιο σύγχρονης έκδοσης αφορούν στην αυτονομία της μπαταρίας, στην ασύρματη φόρτιση κ.ά. Η Google αναμένεται να αποκαλύψει το Android 4.3 σε σχετική εκδήλωση στις 24 Ιουλίου, όπου θα παρουσιάσει και το νέο Google Nexus 7, το οποίο θα τρέχει την πλέον σύγχρονη έκδοση του Android “out-of-the-box”.

    Samsung-Galaxy-S4-Google-Edition

    Λογικά, την επόμενη μέρα ή μερικές μέρες αργότερα θα είναι διαθέσιμη και η έκδοση Android 4.3 για το Samsung Galaxy S4 Google Edition. Όσοι θέλετε να κατεβάσετε την έκδοση 4.3 για την ναυαρχίδα της Samsung μπορείτε να το κάνετε από εδώ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles