13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Οι πρώτες «Ευρωπαϊκές» τιμές για το Samsung Galaxy S5

    Αρκετές είναι οι συζητήσεις σχετικά με την τιμή που θα έχει το Samsung Galaxy S5 στις διάφορες χώρες του κόσμου, χωρίς η εταιρεία ή τα δίκτυα να έχουν κάνει κάποια ανακοίνωση από την περασμένη Δευτέρα, όταν και παρουσιάστηκε επισήμως η συσκευή. Ήδη όμως, γνωστά e-shops ηλεκτρονικών ειδών δίνουν την δυνατότητα προπαραγγελίας του Samsung Galaxy S5 στην Ευρώπη και μας δίνουν μία … ιδέα για την τιμή του.

    s5-amazon-spain

    Η Amazon στην Ισπανία όπως βλέπετε στο screen shot λανσάρει την τιμή των 729 ευρώ ενώ το αντίστοιχο Γερμανικό site δίνει την τιμή στα 699 ευρώ. Κοιτάξαμε το Ιταλικό site της Amazon καθώς, τιμολογιακά, είμαστε αρκετά «κοντά» με την γείτονα χώρα, αλλά εκεί η Amazon δεν δίνει την δυνατότητα προπαραγγελίας. Στη Βρετανία, τόσο το Clove, όσο και το Unlocked-Mobiles, δέχονται προπαραγγελίες για το Samsung Galaxy S5 στις 550 και 549,98 λίρες Αγγλίας αντίστοιχα, ποσό που μεταφράζεται περίπου στα 666 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

    Άρα, όπως διαβάζουμε και στο σχετικό δημοσίευμα του IB Times, η τιμή του Samsung Galaxy S5 για την Ευρώπη, σε επίπεδο προπαραγγελιών πάντα, κυμαίνεται ανάμεσα στα 666 και τα 729 ευρώ, τιμή που έρχεται σε άμεση αντίθεση με πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει ότι το S5 θα ήταν πιο «οικονομικό» από το S4. Σημειώνουμε πως οι τιμές αυτές, αφορούν την έκδοση των 16 GB.

    Φυσικά, για την Ελλάδα, θα περιμένουμε να δούμε την τιμή που θα δώσουν τα δίκτυα κινητής που θα διαθέτουν το Samsung Galaxy S5 στα καταστήματά τους, αλλά και τους συνδυασμούς του με προγράμματα συμβολαίου.

    Σε όλα τα παραπάνω online καταστήματα πάντως, αναφέρουν πως το “stock” από Samsung Galaxy S5 συσκευές, αναμένεται να φτάσει στις αποθήκες τους την Πέμπτη 10 Απριλίου και οι παραδόσεις θα αρχίσουν αμέσως την επόμενη ημέρα, όπως ανακοινώθηκε και από τη Samsung την Δευτέρα.

    Αν θέλετε να «φρεσκάρετε» την μνήμη σας για τα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S5, μπορείτε να δείτε τα hands-on videos του digitallife.gr, εδώ κι εδώ.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles