22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S5. Εντείνονται οι φήμες για ριζική αλλαγή στο design και μεταλλική κατασκευή

    Οι φήμες πληθαίνουν… Το Samsung Galaxy S5 θα διαθέτει μεταλλική κατασκευή. Ολοένα και περισσότερες είναι οι πηγές τελευταία που συμφωνούν ότι οι Κορεάτες ετοιμάζονται να αλλάξουν ριζικά τη σχεδίαση της “ναυαρχίδας” τους και να εγκαταλείψουν το πλαστικό design που έχουμε συνηθίσει έναντι μίας μεταλλικής κατασκευής.

    samsung-galaxy-s5-rumors

    Τα νεότερα στοιχεία προέρχονται από το ιαπωνικό site EMSOne, που επικαλείται πηγές στην αλυσίδα συναρμολόγησης της κορεατικής εταιρείας και την ODM Catcher Technology στην οποία φαίνεται να έχουν παραγγελθεί 10 με 20 χιλιάδες unibody μεταλλικά “σώματα” για το επόμενο κορυφαίο smartphone της Samsung. Το “σασί” της συσκευής θα παραχθεί από την εν λόγω εταιρεία με έδρα την Ταϊβάν, καθώς επίσης και από την BYD στην Κίνα και την Ju Teng επίσης στην Ταϊβάν.

    Η ύπαρξη ενός μεταλλικού σώματος στο Samsung Galaxy S5 ίσως αποτελέσει την απάντηση των Κορεατών σε όλους εκείνους που κατηγορούν την εταιρεία για την πλαστική κατασκευή των συσκευών της, αλλά και τα οικονομικά υλικά.

    Φήμες και για δύο versions, μία με πλαστικό και μία με μεταλλικό design

    Αξίζει να σημειώσουμε, ωστόσο, ότι υπάρχει και φημολογία που αναφέρεται στην κυκλοφορία δύο διαφορετικών προτάσεων από τη Samsung, όσον αφορά την επόμενή της “ναυαρχίδα”, μία με μεταλλικό και μία με πλαστικό design. Αν, πάντως, λάβουμε υπόψη τις πληροφορίες που θέλουν το νέο Samsung Galaxy S5 να κυκλοφορήσει νωρίτερα απ’ ό,τι αναμέναμε, δηλαδή στις αρχές του επόμενου έτους, μάλλον πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδια της κορεατικής εταιρείας που το αφορούν.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles