13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Οι πρώτες φωτογραφίες του Samsung Galaxy S5 mini!

    Μετά την έλευση του Galaxy S5, αυτό που περιμένουμε, όπως και πολλοί χρήστες, είναι η “μικρή” έκδοσή του, για την οποία γνωρίζαμε λίγα πράγματα αλλά πλέον εμφανίστηκε με “σάρκα και οστά”!

    galaxy s5 mini 3

    Στις φωτογραφίες του SAMMOBILE που μπορείτε να δείτε, φαίνεται το Galaxy S5 mini, το οποίο θυμίζει αρκετά τη ναυαρχίδα της Samsung, τόσο με το υλικό του πίσω μέρους, όσο και από μπροστά. Επίσης διακρίνεται η δυνατότητα ξεκλειδώματος μέσω δακτυλικού αποτυπώματος αλλά και ο αισθητήρας σφυγμών κάτω από την κάμερα, ωστόσο δεν υπάρχει πορτάκι που να καλύπτει τη microUSB θύρα, το οποίο ίσως σημαίνει πως η συσκευή δε θα είναι αδιάβροχη.

    galaxy s5 mini

    galaxy s5 mini 2

    Οι αναφορές κάνουν λόγο για οθόνη 4,5 ιντσών με ανάλυση 720p, 8άρα κάμερα, 1,5GB RAM και Exynos SoC με τέσσερις πυρήνες στο 1,4GHz! Για να δούμε…

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles