24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Στα €449 το Samsung Galaxy S5 mini!

    Μπορεί το νέο “mini” της Samsung να μην έχει φθάσει ακόμη στην Ελλάδα (και άγνωστο το πότε θα συμβεί αυτό), αλλά στη Γερμανία είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία και έγινε γνωστή η τιμή του!

    Samsung Galaxy S5 mini

    Η γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών Media Markt είναι η μόνη που έχει ανοίξει τις προ-παραγγελίες τις συσκευής και η τιμή που έχει ορίσει είναι τα €449. Το πιθανότερο είναι πως σε αντίστοιχη τιμή θα το βρούμε και στην Ελλάδα, κάτι που σημαίνει φυσικά ότι θα ανταγωνιστεί συσκευές με αντίστοιχο κόστος. Υπενθυμίζουμε πως το πρόσφατα κυκλοφορηθέν HTC One Mini 2 κοστίζει €379 ενώ το Sony Xperia Z1 Compact εντοπίζεται στην ίδια τιμή (θεωρητικά) με το “μικρό” της Samsung, όσο για το LG G2 mini, κοστίζει €299.

    Το Samsung Galaxy S5 mini μοιράζεται πολλά χαρακτηριστικά με το Galaxy S5, όπως τον αισθητήρα παλμών αλλά και το “perforated” πίσω μέρος, θα είναι αδιάβροχο και θα έχει οθόνη 4,5 ιντσών, Super AMOLED.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles