17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S5. Κατέφτασε το νέο update!

    H Samsung μόλις ξεκίνησε τη σταδιακή κυκλοφορία ενός κρίσιμου update για το Galaxy S5, σκορπώντας τη χαρά στα εκατομμύρια των πιστών οπαδών της. Το εν λόγω πολύ χρήσιμο update παρέχει μία σειρά από βελτιώσεις και bug fixes, που αναμένεται να αναβαθμίσουν σημαντικά την απόδοση του ήδη εξαιρετικά πετυχημένου εμπορικά Samsung Galaxy S5.

    Samsung-Galaxy-S5-01

    Σύμφωνα με τους ειδικούς της Samsung, το νέο update (firmware version: G900FXXU1ANE2) ελαττώνει αισθητά τους χρόνους εκκίνησης της κάμερας, ενώ παράλληλα βελτιώνει σημαντικά την απόκριση και τη ταχύτητα του gallery section. Επίσης, με το εν λόγω update βελτιώνεται η ακρίβεια του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στο Galaxy S5 να διαχειρίζεται καλύτερα τη μνήμη RAM που διαθέτει. Με αυτόν τον τρόπο η ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας, κερδίζει σε ταχύτητα και “σβήνει” ορισμένες από τις χτυπητές αδυναμίες της, οι οποίες μάλλον είχαν δημιουργήσει αρνητική εντύπωση στους φανατικούς φίλους της σειράς Galaxy.   

    Ήδη αυτή τη στιγμή που μιλάμε το update έχει ανέβει στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα το αποκτήσουν και οι υπόλοιπες περιοχές του πλανήτη. Όταν έρθει η ώρα για να το κατεβάσετε θα πρέπει να διαθέτετε το ειδικό software της Samsung, Kies, αν και η ενημέρωση θα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αυτόματα μέσω του smartphone σας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles