20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Θα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S5 και με octa-core Exynos επεξεργαστή;

    Ανακοινώθηκε, λοιπόν, με κάθε τυμπανοκρουσία το Samsung Galaxy S5 και οι Κορεάτες αναφέρουν στα specs του ότι περιλαμβάνει έναν quad-core επεξεργαστή στα 2.5GHz (που μπορεί να μην αναφέρεται επίσημα από τη Samsung ποιος είναι, αλλά μαθαίνουμε από την Qualcomm πως πρόκειται για τον νέο Snapdragon 801). Φαίνεται, ωστόσο, πως, στα πρότυπα προηγούμενων μοντέλων της, η κορεατική εταιρεία ίσως ετοιμάζει και μία έκδοση της συσκευής με octa-core Exynos δικό της επεξεργαστή, με άγνωστες περισσότερες λεπτομέρειες.

    Samsung Galaxy S5 gold

    Η αποκάλυψη έγινε από το Samsung Tomorrow και ένα infographic που ανέβηκε σε post (το οποίο… εξαφανίστηκε μετά τυχαία, αλλά εν πάση περιπτώσει). Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, το Samsung Galaxy S5 θα κυκλοφορήσει και με τον quad-core processor στα 2.5GHz αλλά και με octa-core στα 2.1GHz.

    Όπως συνέβη και σε προηγούμενες συσκευές της, οι δύο εκδόσεις πιθανότατα αφορούν διάθεση σε διαφορετικές αγορές, χωρίς, ωστόσο, προς το παρόν να έχουμε περισσότερα στοιχεία για το ποιες θα είναι εκείνες οι χώρες στις οποίες θα κυκλοφορήσει η version με τον κάθε επεξεργαστή (αν φυσικά τελικά επιβεβαιωθεί η πληροφορία της διάθεσης και octa-core Exynos έκδοσης).

    Σε κάθε περίπτωση, το πολύ ενδιαφέρον infographic που περιλαμβάνει τα specifications όλων των συσκευών της σειράς Galaxy S ακολουθεί, για να κάνετε και τις συγκρίσεις σας.

    specifications-of-samsung-galaxy-s-series-infographic

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles