19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S5. Αυτή η διαρροή δεν αφήνει τίποτε κρυφό λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση!

    Θα παρουσιαστεί επίσημα το βράδυ, αλλά φαίνεται πως βιάζεται να μας αποκαλυφθεί. Το Samsung Galaxy S5 σε μία διαρροή άνευ προηγουμένου, που τα δείχνει ΟΛΑ!

    Samsung Galaxy S5 special leak

    Να, λοιπόν, το smartphone που πρωταγωνιστεί όσον αφορά το ενδιαφέρον του κόσμου στο MWC 2014, από κάποιον που κατάφερε να το βρει και να το φωτογραφίσει.

    Τι ξεχωρίζουμε από τη διαρροή λοιπόν και από αυτά που ισχυρίζονται όσοι έπιασαν νωρίς στα χέρια τους το Samsung Galaxy S5 ή έχουν εσωτερικές πληροφορίες για τα specs του; Καταρχήν, τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος είναι ενσωματωμένος στο home button της συσκευής και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε ακόμη και πληρωμές μέσω Paypal μόνο με το αποτύπωμά σας. Έπειτα, τα αδιάβροχα χαρακτηριστικά (χάρη στην πιστοποίηση με το πρότυπο IP67) που επιτέλους προσθέτει η Samsung σε μία ναυαρχίδα της.

    Μία ακόμη προσθήκη είναι το  heart rate sensor που είναι τοποθετημένο κάτω από την πίσω κάμερα της συσκευής και, τοποθετώντας το δάκτυλό σας, σας λέει τους καρδιακούς σας παλμούς.

    samsung galaxy s5 special leak 02

    Όσον αφορά το design του, δεν υπάρχουν τρελές διαφορές σε σχέση με το S4, αν και κάποιες ίσως είναι ορατές (π.χ. στο μοτίβο της πίσω επιφάνειάς του), ενώ η συσκευή είναι συνολικά μεγαλύτερη (μάλλον λόγω των “αδιάβροχων” χαρακτηριστικών της. Η οθόνη της, πιθανότατα, θα είναι μία 5άρα Super AMOLED με 1080p ανάλυση και η κεντρική κάμερά του λέγεται ότι είναι 16MPixels (χωρίς ακόμη να είμαστε ωστόσο σίγουροι για την ανάλυση) με δυνατότητα μάλιστα selective focus.

    Κάποιες αλλαγές υπάρχουν και στο TouchWiz όπως θα δείτε και σε περισσότερες φωτογραφίες που βρήκαμε στο PhoneArena. Αξιοσημείωτο είναι ίσως το προεγκατεστημένο feature Download Booster που επιτρέπει ταχύτατο downloading με ταυτόχρονη χρήση LTE και Wi-Fi δικτύου.

    samsung galaxy s5 special leak 03

    Ό,τι άλλο μας έμεινε όσον αφορά τις απορίες μας για τη συσκευή, θα απαντηθεί το βράδυ στο Unpacked 5 event της Samsung.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles