20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Μία εταιρεία αξεσουάρ διαρρέει το Samsung Galaxy S5! (και μάλιστα σε δύο εκδόσεις)

    Η εταιρεία Spigen, η οποία κατασκευάζει θήκες, διαρρέει το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S5 και μάλιστα σε δύο εκδόσεις (Prime και… απλή).

    Με καταχωρήσεις στο Amazon για πέντε νέες θήκες για δύο διαφορετικές εκδόσεις της ναυαρχίδας των Κορεατών που αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα, η Spigen μας “επιβεβαιώνει” φήμες που υπάρχουν εδώ και μέρες, ότι το Samsung Galaxy S5 φαίνεται ότι θα έρθει σε… διπλή έκδοση.

    Possible-Samsung-Galaxy-S5-variants (1) Possible-Samsung-Galaxy-S5-variants (2)   Possible-Samsung-Galaxy-S5-variants

    Η μία version θα ονομάζεται Samsung Galaxy S5 Prime και, όπως βλέπουμε, δε διαθέτει φυσικό πλήκτρο στο κάτω μέρος της συσκευής, ενώ, πιθανότατα, θα έχει και πιο premium χαρακτηριστικά.

    Possible-Samsung-Galaxy-S5-variants (4) Possible-Samsung-Galaxy-S5-variants (3)

    Υπάρχει όμως και η… απλή έκδοση του Samsung Galaxy S5, η οποία φαίνεται μικρότερη σε διαστάσεις, ενώ διαθέτει το κλασικό home button της κορεατικής εταιρείας.

    Δεν γνωρίζουμε φυσικά αν η Spigen έχει χρησιμοποιήσει στις φωτογραφίες της το “αυθεντικό” Samsung S5, αν αυτό, ωστόσο, συμβαίνει, αξιοσημείωτη είναι και η ύπαρξη dual LED flash στη συσκευή μαζί με μία σχεδίαση που, αν εξαιρέσουμε την απουσία του φυσικού πλήκτρου στη μία έκδοση, δε διαφοροποιείται σημαντικά από αυτήν που έχουμε συνηθίσει στα μοντέλα των Κορεατών. Οι θήκες θα είναι διαθέσιμες στις 15 Απριλίου, δίνοντάς μας μία ένδειξη για το πότε θα διατεθεί στην αγορά και το Samsung Galaxy S5, αλλά και πάλι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι προφανώς για ημερομηνίες.

    Περισσότερα για το Samsung Galaxy S5 θα έχουμε στο Unpacked 5 event της Δευτέρας. Μέχρι τότε απλά συνεχίζουμε τις εικασίες…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles