13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ληστές επιχειρούν να κλέψουν φορτηγό γεμάτο με Galaxy S6, αλλά την πατάνε στη πορεία!

    Στην Ινδία, μία ομάδα ληστών επιχείρησε να πραγματοποιήσει το “μεγάλο κόλπο” και να κλέψει ένα φορτηγό που ήταν γεμάτο με Samsung Galaxy S6! Ωστόσο, από ότι φαίνεται παρόλο που οι ληστές εκτέλεσαν με επιτυχία το σχέδιο τους, δεν έκλεψαν το σωστό φορτηγό και αντί για Samsung Galaxy S6 κατέληξαν με δεκάδες hardware parts (από chips μέχρι πλακέτες και μεμονωμένα κυκλώματα)!

    Samsung Galaxy S6 Edge

    Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της πολιτείας Uttar Pradesh, οι κλέφτες είχαν στήσει με τρόπο αριστοτεχνικό μία ενέδρα στα φορτηγά που στο καθιερωμένο δρομολόγιο τους μεταφέρουν συσκευές και άλλου είδους υλικά για το εργοστάσιο συναρμολόγησης της Samsung που βρίσκεται στη περιοχή. Στο κόλπο ήταν ένα πρώην υπάλληλος του εργοστασίου, ο οποίος είχε καταφέρει να καταγράψει τα δρομολόγια των φορτηγών. Ωστόσο κάτι δεν πήγε καλά και ο “insider” μπέρδεψε τις ημερομηνίες των δρομολογίων, με αποτέλεσμα οι ληστές να την “πέσουν” σε λάθος φορτηγό! Την ώρα της ληστείας, οι κακοποιοί ακινητοποίησαν το φορτηγό και στη συνέχεια ξυλοκόπησαν τον οδηγό του, ενώ μάλιστα δεν παρέλειψαν να κλείσουν το σύστημα GPS του οχήματος για να αποφύγουν τον εντοπισμό από τις αρχές. Παρόλα αυτά, όπως μπορείτε να φανταστείτε, με το που έφτασαν στο λημέρι τους θα τους ήρθε νταμπλάς όταν αντί για το Galaxy S6 θα αντίκρισαν διάφορα σκόρπια chips και πλακέτες! Ύστερα από μερικές μέρες, οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον εγκέφαλο της συμμορίας και μάλιστα να βρουν και το φορτίο που είχε κλαπεί… άθικτο! Από ότι φαίνεται οι γκαφατζήδες ληστές μάλλον δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους, επιβεβαιώνοντας το γνωστό ρητό που λέει ότι ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles