13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung Galaxy S6 και S6 Edge. 20 Μαρτίου ξεκινούν οι προπαραγγελίες

    Τα νέα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 20 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν τα εντυπωσιακά νέα smartphones σε όλα τα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung, αλλά και ηλεκτρονικά μέσα από τα επίσημα sites των συνεργατών.

    GALAXY S6 EDGE_Green

    Επιπλέον, όσοι προπαραγγείλουν την αγαπημένη τους συσκευή, θα πάρουν δώρο έναν ασύρματο φορτιστή της Samsung για να μπορούν να φορτίσουν το νέο τους smartphone χωρίς καλώδια.

    Με ολοκαίνουριο διαχρονικό design που συνδυάζει μοναδικά ανθεκτικό γυαλί και μέταλλο, οι δύο συσκευές προσφέρουν χρηστικό σχεδιασμό και πανίσχυρες λειτουργίες. Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge είναι εξοπλισμένα με εξαιρετικές κάμερες και στις δύο όψεις τους, οι οποίες προσφέρουν ζωντάνια, φωτεινότητα και ταχύτητα. Οι φακοί F1.9 και οι αισθητήρες υψηλής ανάλυσης στη μπροστινή (5ΜΡ) και στην οπίσθια κάμερα (16ΜΡ) προσφέρουν εκπληκτική εικόνα, ακόμα και στο σκοτάδι, ενώ με τις προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτουν επιτρέπουν στους χρήστες να αιχμαλωτίζουν τις πιο πολύτιμες και προσωπικές τους στιγμές, όποτε και όπως επιθυμούν, χωρίς να στερούνται σε ποιότητα εικόνας. Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge προσφέρουν, επίσης, απίστευτα γρήγορη φόρτιση, αλλά και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles